0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Декоративно тиксо

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Декоративно тиксо Цветя, шоколад (OCOR-S071-02) Декоративно тиксо Цветя
Декоративно тиксо Цветя, шоколад (OCOR-S071-02)
Декоративно тиксо Цветя
15мм/ 4м, текстилно
1.43 лв.  0.72 лв. / руло Виж цени на едро
Цветарско тиксо, 12мм / 25 ярда, зелено (B53103)
Цветарско тиксо, 12мм / 25 ярда, зелено (B53103)
Цветарско тиксо
12 мм / 25 ярда
1.65 лв. / руло Виж цени на едро
Сред практичните материали за ръчно изработени предмети, аранжировки и декорации е и удобното декоративно тиксо за крафтъри. С декоративно тиксо можете да украсите картички, да създадете ефект на панделка при опаковане на подаръци, както и да украсите разнообразни предмети.
 
Ракхива разполага с богато разнообразие от декоративно тиксо за крафтъри в много цветове. Предлагаме различни десени - каре, точки, цветя, пеперуди, винтидж и много други. Ефектното декоративно тиксо ще ви помогне бързо и лесно да създадете уникална украса.
 
За цветарите и хората, които обичат да майсторят аранжировки с цветя, имаме налично цветарско тиксо в няколко цвята. За създаване на 3D ефект на картички, опаковки и декорации, предлагаме и двойно лепяща лента.
 


В света на ръчно изработените предмети, аранжировките и декорациите, детайлите имат съществено значение. Един от тези ключови детайли е декоративно тиксо, което предлага безкрайни възможности за творчество и стил. В магазина Ракхива, любителите на крафтинга могат да открият богат избор от декоративно тиксо, които ще превърнат всеки проект в изкуство.

 

 

В Ракхива разполагаме с широка гама от декоративно тиксо, предназначено за различни нужди и стилове. Независимо дали става въпрос за декоративно тиксо на точки в лилаво, предлагащо нежен и игрив акцент или за декоративно тиксо на цветя в цвят шоколад, което придава изискан и елегантен вид, нашите клиенти могат да избират измежду разнообразие от десени.

 

 

Декоративното тиксо е удивително многофункционално и може да се използва за украса на картички, създаване на ефект на панделка при опаковане на подаръци или декорация на разнообразни предмети. Това е чудесен начин бързо и лесно да добавите личен и уникален акцент към всяко творение.

 

 

За цветарите и хората, които обичат да майсторят аранжировки с цветя, предлагаме цветарско тиксо в зелен цвят. Това тиксо е идеално за фиксиране на цветя и зеленина, като помага за създаването на стабилни и красиви композиции.

 

 

В Ракхива се стремим да предложим на нашите клиенти само най-качествените продукти за тяхното творчество и декорация. Нашето разнообразие от декоративно тиксо е вдъхновение за всякакви проекти - от персонализирани картички и подаръци до изящни цветарски аранжировки. Посетете ни и открийте как декоративното тиксо може да превърне вашите идеи в реалност, добавяйки вълшебство във всеки детайл.