0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Лен листи

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Лен листи  (самозалепващ гръб) Розички, 1 лист, кафяво, 100мм/ 65мм (DIY-Q003-03C) Лен листи  (самозалепващ гръб) Розички
Лен листи  (самозалепващ гръб) Розички, 1 лист, кафяво, 100мм/ 65мм (DIY-Q003-03C)
Лен листи (самозалепващ гръб) Розички
размер: 100 мм/ 65 мм
0.39 лв.  0.23 лв. / лист(и) Виж цени на едро
Всеки, които обича да създава красиви декорации и украси, може да оцени удобството и ефекта, които имат практичните лен листи за крафтъри със самозалепващ гръб. Лесните за употреба лен листи могат да бъдат изрязвани в разнообразни форми и да се лепят на различни повърхности.
 
В Ракхива ще откриете многобройни варианти с различни десени на лен листи за декорация. Можете да избирате измежду различни видове, форми и цветове розички, незабравки, винтидж. Ленените листи за крафтъри със самозалепващ гръб са предпочитани за облепяне на дървени кутии, разнообразни фигурки от дърво, изработка на албуми, картички. Може да използвате лен листи дори и за украса на мебели.
 
Приложението на лен листи за декорация е голямо, а в Ракхива ще намерите всичко, което ви е необходимо, за идеалната декорация.


В света на крафтинга, изборът на подходящите материали е от ключово значение за създаването на завършен и привлекателен продукт. Лен листи Розички са едно от тези уникални и многофункционални средства, които предлагат безгранични възможности за творчество и изразяване. В магазин за опаковки на цветя и подаръци Ракхива, любителите на крафтинга могат да открият лен листи, които ще допълнят всяко тяхно творческо начинание.
 

Лен листите са изключително практични за всеки крафтър. Със самозалепващия си гръб те са лесни за употреба и могат да бъдат приложени върху различни повърхности без нужда от допълнително лепило.
 

Ленените листи са идеални за различни крафт проекти. Те могат да бъдат използвани в разнообразни форми и лесно се лепят на дървени кутии, разнообразни фигурки от дърво, албуми и картички. Дори мебели могат да получат нов живот и уникалност с помощта на ленените листи, като по този начин се създават персонализирани и стилни декорации. Листите са изработени така, че да издържат на времето и да запазят своята красота и цвят дълго след като са били приложени върху желаната повърхност.


Лен листите откриват нови хоризонти за крафтъри, позволявайки им да експериментират и да изразяват своята креативност по уникален начин. Те са идеални както за опитни крафтъри, така и за начинаещи, предлагайки лесен и достъпен начин за създаване на ефектни декорации.
 

В Ракхива разбираме страстта към крафтинга и се стремим да предложим на нашите клиенти продукти, които не само да отговарят на техните нужди, но и да вдъхновяват тяхното въображение. Лен листите са само един от многото продукти, които предлагаме, за да помогнем на нашите клиенти да създадат нещо наистина специално и уникално.