0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Материали за квилинг

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Квилинг лентички - червена гама, 10мм/ 390мм
Квилинг лентички - червена гама, 10мм/ 390мм
Квилинг лентички - лилава гама
Квилинг лентички - розово гама, 10мм/ 390мм
Квилинг лентички - лилава гама
Квилинг лентички - оранжева гама, 3мм/ 390мм
Квилинг лентички - лилава гама
Квилинг лентички - лилава гама, 5мм/ 390мм
Квилинг лентички - лилава гама
120 лентички, 6 цвята x 20 бр., 80 гр/ м2
4.18 лв. / пакет Виж цени на едро
Квилинг лентички черно, 3мм/ 390мм
Квилинг лентички черно, 3мм/ 390мм
Квилинг лентички бяло
Квилинг лентички жълто, 3мм/ 390мм
Квилинг лентички бяло
Квилинг лентички розово, 3мм/ 390мм
Квилинг лентички бяло
100 лентички, 80 гр/ м2
1.76 лв. / пакет Виж цени на едро
Основа за равномерно навиване на квилинг ленти, 100x52x4.5mm (DIY-R023-06) Основа за равномерно навиване на квилинг ленти
Основа за равномерно навиване на квилинг ленти, 100x52x4.5mm (DIY-R023-06)
Основа за навиване на квилинг лентички, различни формички
Професионален квилинг инструмент за ленти, 110x8mm, 1.5mm (DIY-R023-02)
Основа за навиване на квилинг лентички, различни формички
Професионален квилинг инструмент за ленти, 120x8mm, 1.5~2mm (DIY-R023-03)
Основа за навиване на квилинг лентички, различни формички
100x52x4.5мм, отвор: 1.5мм
3.96 лв.  3.37 лв. / бр. Виж цени на едро
Пълен комплект за квилинг, DIY-R041-05
Пълен комплект за квилинг, DIY-R041-05
Пълен комплект за квилинг
Размер на кутията около 30/22/2.5 см; квилинг лентички 5/54 см, 160 бр., 3 бр. картончета за картички, 4 картончета, 1 кутия кърфици, 2 инструмента за навиване, основа за навиване, лепило Внимание! Цветовете на някои елементи може да варират. За деца над 6+ години.
24.75 лв. / бр. Виж цени на едро
Тичинки снопче, 1 снопче ( бяло)
Тичинки снопче, 1 снопче ( бяло)
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче ( жълто)
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче ( червено )
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче (перлено розово)
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче (ябълка)
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче ( розово)
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче (черно)
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче ( слонова кост)
Тичинки снопче
дължина на тичинка: 55 мм : около 144 бр. в снопче
1.49 лв. / пакет Виж цени на едро
Разнообразни материали за квилинг са необходими на всеки, който умее да превръща хартиените квилинг лентички в красиво изкуство. В Ракхива ще откриете всичко необходимо, за да сътворите своите ръчно направени картички, пана или бижута с техниката квилинг.
 
Ние разполагаме с квилинг лентички в разнообразни цветове, като можете да си закупите пакет само от един цвят или пакет, в който има лентички с нюанси от една цветова гама.
 
Можете и сами да си направите комплект за квилинг като съчетаете различните материали за квилинг - основа за навиване на квилинг лентички с различни формички, професионален квилинг инструмент за ленти, тичинки снопче в два цвята и разбира се – различните цветове и нюанси лентички.
 

Квилингът е изящно изкуство, което превръща обикновените хартиени ленти в запомнящи се творби. Това древно занимание изисква не само креативност, но и подходящите материали. В Ракхива разполагаме с широка гама от материали за квилинг, които ще задоволят нуждите на всеки, от начинаещия до професионалиста в изкуството на квилинга.


Основният материал за квилинг е хартиената лентичка. В Ракхива предлагаме квилинг лентички в различни цветове – от нежна розова гама до интензивна червена, спокойна синя и величествена лилава гама. Налични са и пакети, които съчетават различни нюанси от една и съща цветова гама, позволявайки на артистите да добавят дълбочина и измерение към своите творби.


За да създадете перфектните квилинг форми, е необходима подходяща основа за навиване на квилинг. В нашия магазин ще откриете основа за равномерно навиване на квилинг ленти, която осигурява точност и удобство при работа. Този инструмент е незаменим за създаването на еднакви и прецизни форми.


За по-опитните квилинг артисти предлагаме професионален квилинг инструмент за ленти, за да улесни процеса на навиване и формиране на сложни дизайни, като по този начин осигурява високо качество и професионален финален вид на изделията.

 

За начинаещите в изкуството на квилинга, предлагаме пълен комплект за квилинг. Той включва всички необходими инструменти и материали, за да започнете вашето творческо пътешествие в света на квилинга. Комплектът е идеален за подарък или за тези, които тепърва откриват красотата на тази изящна ръкоделие.

 

За да добавите завършеност към вашите квилинг проекти, Ракхива предлага тичинки снопче в разнообразни цветове като бяло, тъмно розово, цвят ябълка и слонова кост. Тези деликатни детайли са идеални за добавяне на елегантност и реализъм към цветята и другите елементи във вашите квилинг изделия.


В Ракхива сме ангажирани да предоставим на нашите клиенти висококачествени материали за квилинг. Нашата цел е да ви помогнем да превърнете вашите идеи в реалност с помощта на нашите продукти. Независимо дали сте начинаещи или опитни квилинг артисти, ние имаме всичко необходимо, за да направите всяка ваша творба шедьовър.