0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Тичинки

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Тичинки снопче, 1 снопче ( бяло)
Тичинки снопче, 1 снопче ( бяло)
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче ( жълто)
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче ( червено )
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче (перлено розово)
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче (ябълка)
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче ( розово)
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче (черно)
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче (лилаво)
Тичинки снопче
Тичинки снопче, 1 снопче ( слонова кост)
Тичинки снопче
дължина на тичинка: 55 мм : около 144 бр. в снопче
1.49 лв. / пакет Виж цени на едро
Тичинки за украса, за декорация и за различни приложни дейности – да, съществува и такова нещо! В Ракхива се стремим да улесним хората, които професионално творят различни видове предмети, но искаме да запознаем и тепърва навлизащите в света на приложното изкуство.

Ако сте се чудили как да направите реалистично изглеждаща сърцевината на едно цвете от хартия, глина или друг материал, то отговорът е ясен – сложете му готови тичинки за украса, за декорация.

Предлагаме на снопче тичинки за декорация на картички, за аранжировка на цветя и букети, за коледна или великденска украса, за изработка на различни видове цветя и други ръчно направени предмети.


Тези елементи са истинско съкровище за всеки, който иска да добави реалистичност и изтънченост към своите ръчно изработени цветя или други декоративни проекти.


Тичинките в Ракхива не са просто аксесоари, те са средство за изразяване на креативността и тънкото усещане за детайла. С тяхна помощ, любители и професионалисти в областта на приложното изкуство могат да създадат изключително реалистични цветя от хартия, глина или други материали. Това ги прави незаменими в изработката на декорации за различни поводи – от лични празници до големи събития.


Категорията предлага широко разнообразие от тичинки, като сред тях се открояват розови тичинки снопче. Техният нежен и елегантен цвят придава усещане за нежност и изтънченост на всяко цвете или аранжировка. Те са идеални за допълване на декорацията на картички, за оживяване на аранжировки с цветя и букети, както и за сезонни украси като коледна или великденска декорация.


Освен за традиционни приложения, тичинките могат да бъдат използвани и за експериментиране в различни видове изкуства. Те могат да служат като централен елемент в изработката на уникални и оригинални подаръци, както и в създаването на специфични декоративни елементи за дома или офиса.


В Ракхива разбират колко важен е всеки детайл при създаването на красиви и запомнящи се предмети. Затова предлагат продукти, които не само улесняват творческия процес, но и добавят стил и оригиналност към крайния продукт. Разнообразие от цветове тичинки като тичинки снопче червенотичинки снопче лилаво, тичинки снопче жълто , тичинки снопче зелено налични в магазина, позволява на клиентите да изберат точно това, което съответства на техните нужди.


В крайна сметка, тичинките от Ракхива не са просто аксесоари за декорация, те са инструмент за създаване на красота и уникалност. Те представляват възможност за всеки, който иска да превърне обикновен материал в изкуство, да донесе радост и цвят в ежедневието със своите творения. Независимо дали сте начинаещ или опитен творец, Ракхива предлага всичко необходимо за създаването на впечатляващи проекти, които ще останат в сърцата и спомените на хората.