0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

За бижута

Връзки- колие за бижута

Връзки- колие за бижута

0.35 лв. ~ 0.38 лв.17 вида

Елементи за бижута

Елементи за бижута

0.30 лв. ~ 27.00 лв.190 вида

Малки шишенца

Малки шишенца

0.36 лв. ~ 3.45 лв.16 вида

Перли

Перли

0.50 лв. ~ 54.00 лв.137 вида

Мъниста и кристали

Мъниста и кристали

0.42 лв. ~ 14.50 лв.199 вида

Цветна тел за декорация

Цветна тел за декорация

2.55 лв. ~ 4.00 лв.31 вида

Цветна алуминиева тел

Цветна алуминиева тел

2.00 лв. ~ 2.50 лв.15 вида

Сърца за бижута

Сърца за бижута

0.30 лв. ~ 4.90 лв.35 вида

Органзени торбички

Органзени торбички

0.12 лв. ~ 46.00 лв.68 вида

Кутийки и етикети за бижута

Кутийки и етикети за бижута

0.45 лв. ~ 7.00 лв.44 вида

Шнурове за бижута

Шнурове за бижута

1.95 лв. ~ 8.90 лв.30 вида

Закопчалки

Закопчалки

0.25 лв. ~ 6.75 лв.33 вида

Инструменти за бижута

Инструменти за бижута

1.50 лв. ~ 4.40 лв.9 вида

Силиконови шнурове

Силиконови шнурове

0.70 лв. ~ 1.55 лв.12 вида

Камъни за маникюр и декорация

Камъни за маникюр и декорация

1.20 лв. ~ 19.50 лв.27 вида

Коледни фигурки

Коледни фигурки

0.50 лв. ~ 16.50 лв.41 вида

Изкуството на изработка на бижута е част от човешката история от самото и начало. А в наши дни външният вид на една жена не може да бъде завършен без присъствието на правилните бижута. Нo това не означава, че е нужно да купувате скъпи златни или сребърни бижута, за да изглеждате великолепно, можете да направите своето собствено бижу от евтините и лесно достъпни материали близо до вас. Всичко, от което се нуждаете, да изработите вашето мечтано бижу със собствените си ръце, е да развихрите въображението си и да си набавите нужните материали.

Без значение хоби или професия, качествената изработка на ръчни бижута се нуждае от разнообразни  и добре подбрани материали. Ракхива ще Ви помогне да изработите своите уникални накити с голямото си многообразие от елементи за бижута.

Перлите са изключително популярен избор в правенето на бижута и едни от любимите ни материали в Ракхива. Те предлагат безкрайни възможности за създаване на изтънчено усещане и разказване на приказна история. Вашите бижута ще заблестят с голям избор от перли - изкуствени перли в различни опаковки, размери и цветове, сърца и цветя от перли, перли полусфери за залепяне, а също и култивирани естествени перли.

Цветът и текстурата са основните компоненти на изработката на страхотни бижута. Разбира се, важна е и целта и настроението на бижуто. Ако искате то да бъде носено ежедневно, можете да заложите на по-силни и ярки елементи за акцент. Ако пък искате да направите нещо, предназаначено само за официални събития, можете да използвате по-крехки материали като имитация на Сваровски, кристални или стъклени мъниста. В Ракхива разполагаме с различни видове мъниста – ръчно правени, стъклени, кристални, имитация на Сваровски, дървени и други.

Страхотните декорации за маникюр, могат да превърнат обикновените нокти в истински шедьовър. Камъните за маникюр и декорация са модерен начин да придадете на ноктите си повече красота и бляскавост. Те се поставят лесно, ефектни са и са много издръжливи. Налични са в разнообразни размери. 
Нашите елементи за бижута включват и дървени копчета, копчета от кокос, очички за апликация, дървени щипки, метални фигурки, дървени фигурки, звънчета, естествени седефени висулки и морски рапанчета, морски звезди, пайети, както и сърца за бижута от различни материали.

Всяка една изработка на ръчни бижута има нужда от цветна тел, силиконови шнурове, инструменти за бижута, връзки-колиета, различни видове закопчалки, метални елементи, клипсове, накрайници. Всичко необходимо за Вашите ръчно изработени бижута можете да закупите от Ракхива!