0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Сърца за бижута


Продуктите в категорията се предлагат само онлйан. Във физическия магазин може да ги закупите само с предварителна заявка.
Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Сърце за бижу, сърце червено, 4 бр. (LAMP-R126-16mm-07)
Сърце за бижу, сърце червено, 4 бр. (LAMP-R126-16mm-07)
Сърце тип Лампуърк с цвете, червено - оранжево
 размер: 15~16x15~16x9~10мм, Hole: 1~2мм 4 бр. в пакет Внимание! Пази от деца под 3 г. Опасност от поглъщане, задавяне и задушаване.
1.05 лв. / пакет Виж цени на едро
Сърца цвят ретро сребро, 20бр. (TIBE-R309-10AS-NR)
Сърца цвят ретро сребро, 20бр. (TIBE-R309-10AS-NR)
Сърца - цвят сребро
Фигурка за бижу Сърце, 1 бр. розово,злато
Сърца - цвят сребро
размер: 14мм / 12.5мм/ 1.5mm; 2.5мм отвор/ 20 бр. в пакет
1.82 лв. / пакет Виж цени на едро
Розови сърца непрозрачни, 20г (SACR-10X11-11) розово
Розови сърца непрозрачни, 20г (SACR-10X11-11) розово
Мъниста със сърце
Сърца непрозрачни - циклама, 50г (SACR-10X11-7) циклама
Мъниста със сърце
размер: 10мм/ 11мм/ 6мм; 2мм отвор
20 гр. в пакет (прибл. 50бр.)
1.65 лв. / пакет Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 4 пакет
Медальон сърце - розово, сърце, розово, 1 бр. (MACR-B836-10) Медальон сърце - розово
Медальон сърце - розово, сърце, розово, 1 бр. (MACR-B836-10)
Медальон сърце - розово
Ръчно изработени прозрачни медальони с блясък размери: прибл. 38mm х 30mm, отвор: 1mm
0.72 лв.  0.61 лв. / броя Виж цени на едро
Сърце за декорация, розово (CRES-M795-5) Сърце за декорация
Сърце за декорация, розово (CRES-M795-5)
Ръчно изработени червени сърца
Розови сърца за обеци, медальон, за бижута и декорация, розово сърце 14/14/8 мм (G030V091)
Ръчно изработени червени сърца
размер: 14/14/4 мм Внимание! Пази далеч от деца под 3 г. Опасност от поглъщане, задавяне и задушаване.
0.44 лв.  0.40 лв. / бр. Виж цени на едро
Със сърца за бижута можете да изработите красиви и романтични бижута за любимите си хора. В Ракхива ще откриете многобройни сърца за декорация, сърца за медальони, сърца за обеци и дървени сърца, които да използвате в ръчно изработените си бижута и украси.
 
Предлагаме различни по стил, форма, размери и цвят сърца за медальони - ръчно изработени прозрачни медальони с блясък, стъклени сърца стил Лампуърк с цвете, розови, червени, сребристи или златисти сърца. Всяко бижу, изработено със сърца за бижута, показва отношение и стил.
 
В Ракхива можете да закупите различни сърца за обеци, дървени сърца, сърца от естествен кокос и красиви сърца за декорация – прозрачни, непрозрачни, стиропорени фигури за декорация и т.н.
 


Сърцето, символ на обичта и любовта, отдавна е вдъхновявало художници и занаятчии да създават произведения, които да говорят директно на душата. В Ракхива, ние разбираме това, затова Ви предлагаме разнообразие от сърца за бижута, които могат да превърнат всеки аксесоар с любовно послание. От розови непрозрачни сърца, през медальон - сърце до сърца в ретро стил, нашата колекция ви позволява да добавите личен почерк към вашите бижута.

 

 

Червеното сърце е класически символ на страстна любов. В нашия магазин ще намерите вариации на сърце за бижу червено, които са идеални за изработката на бижута, пре
дназначени да бъдат носени като знак на любов. Те са перфектния акцент за валентинкови подаръци или за изразяване на чувства по всяко време от годината.

 

 

Сърцата в цвят ретро сребро добавят едно ниво на елегантност и носталгия към всеки аксесоар. Тяхната уникална патина и детайлно изработени форми предлагат едно винтидж усещане, което е перфектно за създаването на бижута с история и характер.

 

 

Розовите непрозрачни сърца са израз на нежност и мечтание. Медальони сърце в розово и сърца за декорация предлагат топло и приятелско послание, идеални за подаръци между приятели или за носене в ежедневието.

 

В Ракхива ние се стремим да предложим на нашите клиенти висококачествени и разнообразни продукти, които да вдъхновяват тяхното творчество. Нашите сърца за бижута са подбрани така, че да отговарят на всякакви стилови и нужди. Независимо дали търсите идеалния акцент за романтичен подарък или искате да добавите символ на любов към вашата колекция от аксесоари, Ракхива има всичко необходимо, за да помогне вашето творение да блести.