0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

За коледно парти

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Номинация, Най-голям лапни шаран Номинация
Номинация, Най-голям лапни шаран
Номинация
Номинация , Бързачка на годината
Номинация
Номинация, Номинация Карък
Номинация
Номинация, Най-изумен рожденик
Номинация
Номинация, Нощна птица
Номинация
Номинация, Образцов дом
Номинация
Номинация, Най-влюбена двойка
Номинация
Номинация , Най-чевръста майка
Номинация
Номинация, Най-готин дядо
Номинация
Номинация, Компютърен маниак
Номинация
Номинация, Най-натоварен бизнесмен
Номинация
Номинация , Super boss
Номинация
Номинация, Най-преслед.джентъл.
Номинация
Номинация, Пичка на годината
Номинация
11см/6.5 см
1.05 лв.  0.42 лв. / бр. Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 5 бр.
Номинация, Най-преследван Близнак Номинация
Номинация, Най-преследван Близнак
Номинация
Номинация, Най-стабилна везна
Номинация
Номинация, Най-опък рак
Номинация
Номинация, Дебелоглав овен
Номинация
Номинация, Твърдоглав телец
Номинация
Номинация, Най-недостъпна риба
Номинация
Номинация, Най-сладък лъв
Номинация
Номинация, Най-непорочна Дева
Номинация
Номинация, Най- (без) опасен скорпион
Номинация
Номинация, Най-точен СТРЕЛЕЦ
Номинация
Номинация, Най-върховен КОЗИРОГ
Номинация
Номинация, Най-отнесен водолей
Номинация
11см/6.5 см
1.05 лв.  0.42 лв. / бр. Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 5 бр.
Всяко коледно парти може да се превърне в незабравимо и весело изживяване със забавните номинации от Ракхива. Когато се събирате повече хора, за да отбележите коледните празници, Винаги е по-приятно да се подготвят дребни изненади или закачливи подаръчета за всеки гост.

Подходящ вариант за весела изненада на всяко коледно парти със семейство, приятели или колеги, са оригиналните номинации, които могат да се закачат на стена или етажерка и да останат един забавен спомен от партито.

Предлагаме разнообразни номинации за различни категории, а отдолу на всяка има оставено поле, в което да се напише името на получателя. Може да избирате сред хумористични зодии, най-влюбена двойка, най-натоварен бизнесмен, пич на годината и много други.
 

Възползвайте се от възможността да се посмеете и да създадете непринудена атмосфера на вашето коледно събиране. Изберете номинации, които отразяват характера и индивидуалността на всеки от вашите гости. Това ще внесе усещане за личен подход и грижа към всяко присъстващо лице.


Няма нищо по-приятно от момента, в който всеки гост е поканен да стане и да получи своята номинация. Всички се забавляват, докато гледат реакциите и изненадите на лицата на останалите. Помислете и за неочаквани и забавни категории като номинация за най-голям лапни шаран, номинация бързачка на годината или дори номинация за най-преследван джентълмен.


Освен забавните номинации, можете да добавите и по-сериозни и сентиментални такива като номинация най-чевръста майка, номинация за образцов дом и други. Те ще дадат възможност на всеки да се чувства оценен и специален, да осъзнае значението си и приноса, който дава към общността или групата.


В Ракхива сме се постарали да ви предложим разнообразни и креативни варианти на номинации, които да отговарят на всички ваши предпочитания и изисквания. Можете да ги персонализирате допълнително, като добавите снимка, дата или друг символ, който има значение за събитието или човека.


Завършете вечерта с традиционно връчване на наградите и не забравяйте да заснемете всеки ценен момент с камера или смартфон. Тези спомени ще останат завинаги и ще ви носят усмивки през годините.


В крайна сметка, главната цел на коледните празници е да се чувстваме щастливи, обичани и заедно с нашите близки. С помощта на оригиналните номинации от Ракхива, вашето коледно парти ще стане не просто забавление, а истинско изкуство на радостта и споделянето.