0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Коледни етикети

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Хартиен етикет Елхичка, 4х9см (100 бр.) , натурал
Хартиен етикет Елхичка, 4х9см (100 бр.) , натурал
Хартиен етикет Елхичка
Хартиен етикет Бяло, 4х9см (100 бр.) , бяло
Хартиен етикет Елхичка
Хартиен етикет Натурал, 4х9см (100 бр.) , натурал
Хартиен етикет Елхичка
Цветни хартиени етикети, 4x7 см (100 бр.) , розово
Хартиен етикет Елхичка
Хартиени етикети с дантела, 4,5x7 см (100 бр.) , перлено червено
Хартиен етикет Елхичка
Хартиени етикети с дантела, 4,5x7 см (100 бр.) , светло розово
Хартиен етикет Елхичка
4х9см (100 бр.)
7.70 лв. / пакет Виж цени на едро
За всички, които искат да изпипат нещата до най-малкия детайл и да имат перфектните Коледа и Нова година, предлагаме тематични коледни етикети. Те са семпли и елегантни хартиени етикети с коледна декорация, които внасят допълнително коледно настроение.
 
Оригиналните коледни етикети са подходящи както за обозначаване на подаръци и писане на кратки пожелания, така могат да послужат и за по-красиви ценови етикети.
 
В Ракхива ще откриете хартиени етикети с коледна декорация елхичка, както и изчистен вариант – всички в натурален цвят. Етикетите са в пакет по 10 броя.
 
Тези симпатични малки коледни етикети ще внесат допълнителен акцент на всеки подарък и ще направят опаковката да изглежда още по-красива и ефектна.


Освен стандартните модели, в асортимента ни се включват и уникални хартиени етикети с пеперуди. Те са създадени с мисълта за тези, които искат да добавят малко различен и уникален стил към своите коледни подаръци.

Пеперудите са символ на преобразяване и ново начало, а коледните празници са точно времето, когато този символ може да намери своето място.


За тези, които предпочитат да подаряват картички или малки послания, предлагаме специални пликове за малки картички. Те са семпли и изчистени, но в същото време достатъчно украсени, за да привлекат вниманието.

С тези пликове вие не просто предавате послание, но го правите по начин, който ще бъде запомнен. Комбинирайки ги с нашите коледни етикети, вие гарантирано ще оставите неизтриваемо впечатление.


В Ракхива сме създали етикетите си с мисълта за детайла и индивидуалността. Разбираме, че дори и най-малкият елемент може да има голямо значение, особено по време на празниците. Затова сме вложили много страст и любов във всяка една детайлна част на нашите продукти.


Без значение дали искате да добавите специален акцент към подаръците си или просто искате да изразите благодарността си, нашите коледни етикети и пликове за малки картички ще помогнат да направите това по най-красив и запомнящ се начин.

Позволете на Ракхива да стане част от вашите коледни традиции и да добави магия към всеки ваш подарък.