0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Картонени кутии

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Кутии за подаръци и пратки натурал, T2 20см/14см/4см ( 20/14/4 )
Кутии за подаръци и пратки натурал, T2 20см/14см/4см ( 20/14/4 )
Кутийка натурална (сгъваема)
Кутии за подаръци и пратки, T2 20см/14см/4см (20/14/4)
Кутийка натурална (сгъваема)
Кутии за подаръци и пратки, T2 20см/14см/4см ( 20/14/4 ) мат
Кутийка натурална (сгъваема)
Сгъваеми кутии, изключително здрави
0.42 лв. / броя Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 100 броя
Кутия с прозрачен капак, бяло, 15 см/ 22 см/ 7 см бяло
Кутия с прозрачен капак, бяло, 15 см/ 22 см/ 7 см бяло
Кутия с прозрачен капак, бяло
Кутия с прозрачен капак, натурал, 15 см/ 22 см/ 7 см натурално
Кутия с прозрачен капак, бяло
15 см/ 22 см/ 7 см
2.75 лв. / бр. Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 12 бр.

В онлайн магазин за опаковки и цветя Ракхива в категорията "Картонени кутии", предлагаме кутии за подаръци и пратки, предназначени както за малкият бизнес, така и за големи корпорации.
 

"Кутии за подаръци и пратки" и "Кутии за подаръци и пратки на едро" са две от нашите подкатегории. Тези сгъваеми картонени кутии са изключително здрави и бели от двете страни, което ги прави идеални за всички видове подаръци и колети.
 

Тези кутии служат за разнообразни цели. От опаковане на продукти за е-комерс, до изпращане на подаръци на любимите ви хора, тези кутии са перфектният избор. Благодарение на здравата си конструкция, те осигуряват допълнителна защита на съдържанието и се справят с всякакви натоварвания по време на транспортирането.
 

Нашите картонени кутии идват в плоско състояние, което улеснява транспортирането и съхранението. Могат бързо и лесно да бъдат сглобени, когато имате нужда от тях, което спестява време и усилия.
 

В Ракхива ние разбираме, че когато става въпрос за опаковка, важно е да се намери точният баланс между функционалност и външен вид. Тъй като опаковката е първото, което клиентът вижда, когато получава продукт или подарък, важно е тя да оставя добро първо впечатление.


Именно, заради това предлагаме бели картонени кутии от двете страни - за да предоставят чиста, професионална основа, която може да бъде персонализирана по най-разнообразни начини.
 

Без значение дали искате да добавите логото на вашата компания, адрес за доставка или специално послание, нашите бели картонени кутии са идеалната основа. Те предлагат плътна повърхност, която приема различни видове печат и декорации, позволявайки ви да изразите своята креативност и да направите всяка пратка специална.
 

Помислете за допълнителните възможности, които тези кутии предлагат. Може би искате да включите вътрешен печат или да добавите специално послание за получателя? Или може би искате да използвате различни цветове и дизайни, за да разграничите различните видове продукти във вашата гама? С нашите кутии всичко това е възможно.
 

Ако имате нужда от голямо количество кутии, нашите кутии за подаръци и пратки на едро са идеалният избор за вас. Предлагаме ги на конкурентни цени, което ви позволява да запазите високо качество на опаковката, без да пречи на вашия бюджет.


Без значение дали сте малък бизнес, който изпраща ръчно изработени продукти, или голяма корпорация, която трябва да изпрати стоки на много клиенти, Ракхива е тук, за да ви помогне. Ние предлагаме бърза доставка, конкурентни цени и високо качество на продуктите, за да ви помогнем да отговорим на всички вашите нужди от опаковка. Всичко това прави нашите кутии за подаръци и пратки идеалния избор за вашия бизнес.
 

Създадени с мисъл за удобство и функционалност, нашите картонени кутии за подаръци и пратки са надеждно решение за всички вашите нужди от опаковка. Заповядайте в Ракхива и разгледайте нашия широк асортимент от опаковки и картонени кутии днес!