0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Куриерски пликове

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Куриерски плик с аеропол, 18 см/23 см , 4 см
Куриерски плик с аеропол, 18 см/23 см , 4 см
Куриерски плик с аеропол
Хартиени пликове с балончета и самозалепваща лента
0.42 лв. / бр. Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 25 бр.
Куриерски пликове, 23/30.5см+4см (А4) 100 бр.
Куриерски пликове, 23/30.5см+4см (А4) 100 бр.
Куриерски пликове
11.00 лв. / пакет Виж цени на едро

Онлайн магазин за опаковки и цветя "Ракхива" има удоволствието да ви предлага вече и куриерски пликове. В категория "Куриерски пликове" влизат "Куриерски плик с аеропол" и "Куриерски плик с аеропол на кашон" и "Куриерски пликове"
 


Куриерският плик с аеропол и Куриерският плик с аеропол на кашон са изработени от висококачествена хартия, с допълнителен слой балончета. Тези балончета, известни като аеропол, са въздушни джобчета, които предлагат допълнителна защита за съдържанието вътре в плика. Всяко балонче действа като малка въздушна възглавница, абсорбираща ударите и вибрациите по време на транспортирането.

 

Тези куриерски пликове с аеропол са идеални за изпращане на чупливи и деликатни предмети, като керамични изделия, стъклени предмети или бижута. Също така, те са подходящи за изпращане на предмети, които могат лесно да се надраскат или деформират. Балончетата абсорбират ударите, които могат да възникнат по време на транспортирането, и предотвратяват повреда на съдържанието.Освен това тези пликове са оборудвани със самозалепваща лента, която осигурява безопасно и удобно затваряне. Не е необходимо допълнително лепило или скоби, което прави процеса на пакетиране бърз и лесен. Предоставената лента е изключително здрава и надеждна, предотвратявайки нежеланото отваряне на пликовете по време на транспортиране.В категорията Куриерски пликове, "Ракхива" предлага и пликове, изработени от здрав и непрозрачен рециклируем полиетилен. Тези пликове са идеални за изпращане на по-тежки или големи предмети, както и за предмети, които изискват повече защита. Полиетиленът е устойчив на разкъсване и пробиване, което гарантира, че съдържанието остава недокоснато дори при тежки условия на превоз. Факта, че са и непрозрачни пликове, осигурява допълнителна неприкосновеност, като не позволява на никой да види отвън какво има вътре в плика.Тези куриерски пликове с перманентна лепенка, са изключително здрави и осигуряват надеждно затваряне. Това е от ключово значение за гарантиране на сигурността на вашите пратки по време на транспортиране.Освен функционалността, "Ракхива" е ангажирана и с екологичната устойчивост. Пликовете, изработени от рециклируем полиетилен, са една чудесна алтернатива за онези, които искат да намалят отпадъците и да допринесат за по-чиста планета.

И така, предимствата на куриерските пликове от "Ракхива" са многобройни. Те предлагат отлична защита за вашите стоки, благодарение на дизайна си с аеропол или изработката си от здрав полиетилен. Те осигуряват удобство при пакетиране и затваряне със своите самозалепващи ленти. Непрозрачните пликове осигуряват поверителност на вашите пратки, а екологичните опции с грижа за околната среда, говорят сами за Вашият бранд.Без значение дали сте бизнес, изпращащ големи количества стоки, или индивидуален клиент, който просто иска да изпрати подарък на любим човек, "Ракхива" има опаковъчните решения, от които се нуждаете. А тези куриерски пликове са предназначени да направят процеса на изпращане по-лесен, по-сигурен и по-безопасен."Ракхива" не е просто онлайн магазин за опаковки на цветя и подаръци. Това е мястото, където качеството, функционалността и устойчивостта се срещат, за да предоставят на клиентите най-доброто от света на опаковъчните материали. Предлаганите продукти са проектирани да отговорят на разнообразните нужди на клиентите, като същевременно се стремят към по-добро бъдеще за всички нас.