0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Пликове с цип

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Пликове с цип (пликове с каналче), 5/5 см
Пликове с цип (пликове с каналче), 5/5 см
Пликове с цип (пликове с каналче)
100 бр. в пакет
0.62 лв. / пакет Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 50 пакет
Прозрачните пликове с цип станаха изключително популярен инструмент в сферата на опаковките. Те предоставят уникална комбинация от функционалност и визуална привлекателност.

Лесното разглеждане на съдържанието, осигурено от прозрачната им структура, прави тези пликове незаменими за бързо и точно идентифициране на продуктите, което е от ключово значение в много бизнес сектори.

Съобразявайки се с разнообразните нужди на клиентите, ние от Ракхива предлагаме пликове с цип в различни размери (5см/5см и 6см/7см). Тези здрави пликове са оптимален избор за различни промишлени производители, които пакетират детайли като болтчета, гайки, разнообразни аксесоари и други.

Техният дизайн осигурява добра защита срещу външни фактори, като влага и замърсявания, което ги прави идеални за съхранение на множество предмети.

В същото време, благодарение на ефективната ценова стратегия на Ракхива за цени на едро на пликовете с цип се предлагат на атрактивни цени. Това е изключително изгодно за големите производители и дистрибутори, които имат нужда от големи количества опаковки. 

Освен удобството, което предоставят, пликовете с цип също така придават и изтънчен и професионален вид на всеки продукт. Това подсилва впечатлението за висококачествена опаковка и увеличава доверието на клиентите.

Един допълнителен аспект, който ги отличава, е тяхната еко-съвместимост. Произведени са с мисъл за околната среда, като материалите, използвани в тях, могат да бъдат рециклирани.

Така те не само удовлетворяват нуждите на потребителите, но и допринасят за опазване на околната среда, като намаляват обема на отпадъците.

Така множество компании, стремящи се към устойчиво развитие, предпочитат този вид опаковки. От своя страна, информираните потребители все по-често избират продукти с опаковки с цип, които помагат за опазване на околната среда.

Обобщавайки, можем да кажем, че прозрачните пликове с цип не са просто практично решение за опаковане. Те комбинират удобство, стил и екологична отговорност, предоставяйки множество предимства за производители, търговци и крайни потребители.

Всеки бизнес, който иска да впечатли клиентите си и да покаже отговорно отношение към околната среда, би трябвало да обмисли интегрирането на тези пликове в своите операции.