0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Пълнежи за кутии

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Пълнежи за кутии, бяло (500 гр.)
Пълнежи за кутии, бяло (500 гр.)
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, слонова кост (500 гр.)
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, светло розово (500 гр.)
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, розово (500 гр.) NEW
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, светло синьо (500 гр.)
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, тюркоаз (500 гр.) NEW
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, натурал (500 гр.)
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, праскова (500 гр.) NEW
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, екрю (500 гр.) NEW
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, екрю-ванилия (500 гр.) NEW
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, т.кафяво (500 гр.)
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, Червено (500 гр.)
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, бордо (500 гр.) NEW
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, сиво (500 гр.) NEW
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, черно (500 гр.) NEW
Пълнежи за кутии
Пълнежи за кутии, злато (200 гр.) NEW
Пълнежи за кутии
13.75 лв. / пакет Виж цени на едро

Опаковките играят критична роля в света на бизнеса. Те не само предпазват продуктите и артикулите вътре, но също така са ключов елемент от маркетинговата и брандовата стратегия на всяка компания.

Луксозната и качествена опаковка може да привлече вниманието на клиента и да му осигури увереност, че продуктът вътре е от високо качество. Особено важна част от опаковките за бизнеса са пълнежите за кутии.


Пълнежите за кутии не само осигуряват допълнителна защита на продукта вътре, но също така придават луксозен и завършен вид на опаковката. В зависимост от типа на продукта и стиловата визия на бранда, можете да изберете различни цветове и материали за пълнежите. В Ракхива предлагаме пълнежи за кутии в няколко основни цветове: натурал, кафяво, червено и слонова кост.


Пълнеж в цвят "натурал" е отличен избор за бизнеси, които искат да подчертаят еко-приятелския си подход или просто да създадат усещане за чистота и минимализъм. Кафявият пълнеж, от друга страна, придава традиционен и класически вид, идеален за ръчно изработени или артизански продукти.


Червеният пълнеж за кутии може да добави ярък акцент към опаковката, особено подходящ за сезонни промоции, празнични продукти или специални оферти. Той е отличен начин да привлечете вниманието на клиента към опаковката и да подчертаете важността на съдържанието й.


Пълнеж слоновата кост, от своя страна, е синоним на елегантност и изисканост. Този нежен цвят е идеален за луксозни продукти, като дизайнерски стоки, висококачествена козметика или ексклузивни подаръци.


Освен визуалните характеристики, пълнежите за кутии предлагани от Ракхива са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и защита на продуктите вътре. Те са устойчиви на износване, не избеляват и създават допълнителен слой защита срещу удари и натиск.


В заключение, правилният избор на пълнежи за кутии може да има голямо значение за външния вид и функционалността на опаковките в бизнеса. Осигурявайки правилната защита и елегантен дизайн, те могат да повишат стойността на продукта и да укрепят позицията на бранда на пазара.