0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Панделки и шнур

Сатен

Сатен

0.35 лв. ~ 26.00 лв.184 вида

Сатен лукс

Сатен лукс

1.35 лв. ~ 49.50 лв.130 вида

Релефен сатен

Релефен сатен

1.60 лв. ~ 18.50 лв.93 вида

Дантела

Дантела

1.20 лв. ~ 14.40 лв.244 вида

Хартиени шнурове

Хартиени шнурове

0.60 лв. ~ 22.00 лв.111 вида

Хартиени панделки

Хартиени панделки

4.80 лв. ~ 14.50 лв.45 вида

Органза

Органза

1.20 лв. ~ 19.00 лв.150 вида

Органза лукс

Органза лукс

2.90 лв. ~ 17.30 лв.39 вида

Лен, зебло, канап

Лен, зебло, канап

0.35 лв. ~ 22.50 лв.95 вида

Панделки кадифе и  велур

Панделки кадифе и велур

19.80 лв. ~ 25.50 лв.11 вида

Златни и сребърни панделки

Златни и сребърни панделки

1.80 лв. ~ 49.50 лв.42 вида

Шнур, ширити, корда

Шнур, ширити, корда

0.60 лв. ~ 15.50 лв.179 вида

Готови панделки

Готови панделки

0.95 лв. ~ 39.50 лв.152 вида

Дърпащи панделки

Дърпащи панделки

0.95 лв. ~ 39.50 лв.45 вида

Декоративни панделки и тиксо

Декоративни панделки и тиксо

0.45 лв. ~ 4.30 лв.70 вида

Цветарски панделки

Цветарски панделки

2.30 лв. ~ 9.50 лв.83 вида

Коледни панделки

Коледни панделки

0.95 лв. ~ 39.50 лв.184 вида

Всяко старание, вложено за декорация, показва отношение, затова красивите панделки и шнур превръщат всеки подарък, букет или бижу в нещо много по-специално.
 
Ние от Ракхива предлагаме голямо разнообразие от панделки и шнур на много изгодни цени. Изберете панделки за опаковки и декорация от сатен, релефен сатен или сатен лукс. Направете впечатление с панделки от органза, органза лукс, дантела или декоративни панделки и тиксо.
 
На магазините за цветя предлагаме цветарски панделки и цветарско тиксо. Голямо удобство са разнообразните готови и дърпащи панделки, а стилните златни и сребърни панделки придават изисканост на декорацията. Изберете и такива от естествени материали – хартиени, от лен, зебло и коноп, а също и от памучна дантела.
 
Предлагаме и различни видове шнур - канап, хартиен шнур с и без тел, златен, восъчен, силиконов шнур за бижута, както и ширити, натурална и хартиена рафия, връзки за торбички и други.
 
Изберете от Ракхива панделки и шнур за декорация на атрактивни цени.

Всички сме забелязвали как изглежда едно закупено цвете, без никаква декорация. Представете си, хризантема или роза, така сама по себе си. А, виждали ли сте тези, на които им връзват просто една панделка? Някак си автоматично цветето става по-специално. Не само защото има атрибут върху самото цвете, а защото видът му става по-завършен. Цветята и без това са прекрасни, но с една идея повечко грижа, с една сатенена панделка или такава от друг материал, или шнурче, цветето става специално и ще забележите трогването в лицето на човека който, получава подаръка. А, когато става на въпрос за букети, влизаме в един разкошен свят на цветове. Правилно подбраните материали за опаковане могат да издигнат всяко цвете на по-високо ниво. 

Панделките и шнурчетата от нашият магазин ще ви помогнат и в опаковането на всякакви подаръци. Най-лесният вариант е да закупите подаръчна торбичка, но по-привлекателното решение, което ви предлагаме е да опаковате подаръка в хартия или целофан и да го декорирате с панделка или шнурче, които да се комбинират перфектно с избрания от вас опаковъчен материал. Именно, затова ви предлагаме широк спектър от различни панделки и шнурчета, за да можете бързо и лесно да създадете една перфектна опаковка, която ще очарова всеки така, че ще поискат да си я запазят. 

В нашият магазин можете да намерите опаковъчни материали за аранжиране на подаръци от всякакъв стил като например опаковъчни материали в рустик стил, натурален, шарен или по-семпъл и елегантен вид. Всеки сезон, всеки повод, а и всеки човек изисква различен вид опаковка, и в нашият онлайн магазин можете да намерите материали за опаковане на подаръци за всеки. 

Опаковането на подаръци и декорирането на цветя и букети е едно вълшебно преживяване, на което всеки се радва. Заповядайте в нашата онлайн съкровищница за опаковъчни материали и създайте перфектния подарък!

Един от главните фактори, които отделят добре декориран подарък от стандартен такъв, е използването на автентични шивашки материали. Когато решите да украсите подарък или цвете с панделка, направена от истинска коприна или с шнур от естествени материали, създавате нещо истинско и осезаемо.


Всеки, който е работил с качествени материали, знае каква е разликата, която те могат да направят. Ако искате вашите подаръци и букети да бъдат запомнени дълго време, то вие трябва да инвестирате в качествени шивашки аксесоари.

Въвеждайки в своите творения усещане за качество и уникалност, ще направите впечатление на всеки, който вижда или получава вашето изделие. Заповядайте в Ракхива и открийте многобройните предложения, които ще ви помогнат да създадете перфектния подарък или декорация!