0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Декоративни панделки и тиксо


Внимание! Ролките панделки може да бъдат прекъснати на места!
Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Декоративно тиксо Цветя, шоколад (OCOR-S071-02) Декоративно тиксо Цветя
Декоративно тиксо Цветя, шоколад (OCOR-S071-02)
Декоративно тиксо Мина
15мм/ 4м, текстилно
1.43 лв.  0.72 лв. / руло Виж цени на едро
Декоративна панделка Бебе, 22мм/4,5м, резеда (22/5/054-60) Декоративна панделка Бебе
Декоративна панделка Бебе, 22мм/4,5м, резеда (22/5/054-60)
Декоративна панделка Бебе
22мм/5 Y (4,5м)
3.08 лв.  1.69 лв. / руло Виж цени на едро
Декоративна панделка, пеперуди, 15мм/5ярда, св.синьо (15/5/51)
Декоративна панделка, пеперуди, 15мм/5ярда, св.синьо (15/5/51)
Декоративна панделка, пеперуди
Декоративна панделка, пеперуди, 15мм/5ярда, розово (15/5/40)
Декоративна панделка, пеперуди
Декоративна панделка, пеперуди, 15мм/5ярда, праскова (15/5/48)
Декоративна панделка, пеперуди
Декоративна панделка, пеперуди, 15мм/5ярда, бяло (15/5/10)
Декоративна панделка, пеперуди
Декоративна панделка, пеперуди, 15мм/5ярда,  жълто(15/5/70)
Декоративна панделка, пеперуди
15мм/5ярда (4,5m)
3.19 лв. / пакет Виж цени на едро
Декоративна панделка Листа, 24мм/3м, сребро (24/3)
Декоративна панделка Листа, 24мм/3м, сребро (24/3)
Декоративна панделка Клонки с листенца
24мм/3м
2.15 лв. / пакет Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 5 пакет
Цветарско тиксо, 12мм / 25 ярда, зелено (B53103)
Цветарско тиксо, 12мм / 25 ярда, зелено (B53103)
Цветарско тиксо
12 мм / 25 ярда
1.65 лв. / руло Виж цени на едро
Декоративни панделки и декоративно тиксо са подходящи за опаковане на подаръци, изработката на картички, покани и всякакъв вид ръчно направени предмети. Много и различни видове декоративни панделки за украса и декорация, а също и цветарско тиксо ще откриете в Ракхива.
 
За украса на бебешки празник или опаковане на подарък за бебе е подходяща декоративна панделка Бебе в различни размери и цветове. За други поводи изберете декоративни панделки с пеперуди, с цветя, клонки с листенца и декоративни панделки листа в злато и сребро.
 
Разполагаме и с различни видове декоративно тиксо – на каре, точки, различни видове цветя, пеперуди, както и цветарско тиксо и двойно лепяща лента за 3D ефект.
 

В света на ръчното изработване и персонализираните подаръци, декоративните панделки и декоративното тиксо се превръщат в незаменими помощници, предлагащи безкрайни възможности за творчество и изява. Онлайн магазинът Ракхива е мястото, където можете да откриете богатство от тези продукти, които допринасят за създаването на уникални и запомнящи се предмети и изделия.

 


Когато става дума за специални поводи като сватби или Коледа, Ракхива предлага ексклузивна колекция панделки и тиксо, с които можете да добавите магически блясък към всяко събитие. Например, луксозните коледни панделки могат да украсят вашите коледни подаръци, картички или дори елхови клонки, като внесат дух на празничност и радост във всеки дом.За сватбените тържества, изборът на декоративни панделки с пеперуди или цветя може да допълни цветовата палитра на вашето събитие, като добави стил и елегантност към всеки декоративен елемент.

 


Когато става дума за опаковане на подаръци, Ракхива предлага разнообразие от кутии и опаковъчни материали. Можете да изберете кутия с прозрачен капак, който позволява на получателя да види съдържанието, или да опаковате вашите подаръци в органзени или ленени торбички за допълнителна доза елегантност и стил.

 


За любителите на ръчната изработка, декоративното тиксо в Ракхива предлага възможности за изработване на всякакви проекти. От картички до покани, това тиксо може да добави интересен и красив елемент към вашите изделия. Тиксото с 3D ефект предлага вълнуваща възможност да добавите дълбочина и текстура към вашите проекти, като създадете интересни и динамични визуални ефекти.

 


За професионалните цветари, Ракхива предлага специализирани продукти като цветарско тиксо, което е идеално за създаване на красиви и дълготрайни аранжировки. Цветарското тиксо е перфектният инструмент за оформяне на букети и аранжировки, като осигурява силна и надеждна фиксация на цветята.

 


Ракхива е вашата дестинация за всичко, което ви трябва за да внесете стил и персоналност във вашите декоративни ръчноизработени проекти. С разнообразието на продукти и ресурси, които предлагаме, вие се увенчавате на успех във всяко ваше творческо начинание. Открийте богатството от възможности, които Ракхива предлага, и направете вашия следващ проект нещо наистина специално.