0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Панделки кадифе и велур

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Естествен корейски велур, 2,7мм/100ярда червено
Естествен корейски велур, 2,7мм/100ярда червено
Естествен корейски велур
Естествен корейски велур, 2,7мм/100ярда зелено
Естествен корейски велур
Естествен корейски велур, 2,7мм/100ярда кафяво
Естествен корейски велур
Естествен корейски велур, 2,7мм/100ярда черно
Естествен корейски велур
Естествен корейски велур, 2,7мм/100ярда бяло
Естествен корейски велур
Естествен корейски велур, 2,7мм/100ярда натурално
Естествен корейски велур
Естествен корейски велур, 2,7мм/100ярда кралско синьо
Естествен корейски велур
Естествен корейски велур, 2,7мм/100ярда бордо
Естествен корейски велур
2,7мм/100ярда ( 91 метра )
28.05 лв. / ролка Виж цени на едро
Панделка кадифе, 1см/50ярда червено (1/50/9380)
Панделка кадифе, 1см/50ярда червено (1/50/9380)
Панделка кадифе
Панделка кадифе, 1см/50ярда бяло (1/50/9310)
Панделка кадифе
Панделка кадифе, 1см/50ярда черно (1/50/9320)
Панделка кадифе
размери : 1см/50ярда ( 45 метра)
21.78 лв. / ролка Виж цени на едро
В Ракхива разбираме, че красотата на детайла прави разликата. Ето защо предлагаме висококачествени панделки от велур от естествен корейски велур в разнообразие от цветове, идеален за добавяне на изтънченост при опаковане на подаръци. Но как и за какво да използвате всеки от предлаганите от нас различни цветове велурени панделки?

Панделка от естествен корейски велур в цвят бордо
Цветът бордо е символ на елегантност и дълбочина. Този наситен оттенък е перфектен за опаковки на подаръци за специални поводи като годишнини и романтични вечери. Велур в цвят бордо превръща всеки подарък в изящно произведение на изкуството, като предава чувство на топлина и интимност.

Панделка от естествен корейски велур в цвят зелено
Зеленият цвят е символ на ново начало и свежест. Зеленият велур е идеален за опаковки на пролетни и летни букети, като подчертава естествената красота на цветята. Също така е чудесен избор за еко-ориентирани подаръци, тъй като създава асоциация с природата и устойчивостта.

Кафяв естествен корейски велур 
Кафявият велур е символ на земята и стабилността. Този цвят е идеален за есенни аранжировки и подаръци с тематика на природата. Той създава чувство на топлина и комфорт, правейки го подходящ за подаръци за дома.

Черен естествен корейски велур
Черният велур е върхът на елегантността и изтънчеността. Той е перфектен за луксозни и официални подаръци, като предава чувство за престиж и съвършенство. Черният велур може да се използва за оформление на висококачествени бизнес подаръци или за специални събития.

Естествен корейски велур в цвят кралско синьо 
Кралското синьо е цвят на доверие и мъдрост. Този жив и изразителен оттенък е чудесен за подаръци, които целят да впечатлят и да оставят дълбок спомен. Също така е подходящ за корпоративни подаръци, които подчертават професионализма и стила.

Панделка от естествен корейски велур в цвят бяло
Белият велур символизира чистота и простота. Той е идеален за сватбени подаръци и аранжировки, като добавя романтичен и елегантен елемент. Бялата опаковка е също подходяща за подаръци, които символизират ново начало, като раждането на дете.

Панделка от естествен корейски велур в натурален цвят
Натуралният цвят на велура е идеален за създаване на естествен и непринуден вид. Този универсален оттенък е подходящ за всички видове подаръци и аранжировки, особено когато искате да подчертаете органичността и естествеността на подаръка.

Червен естествен корейски велур
Червеният велур е страстен и енергичен избор, който събужда чувства на любов и страст. Той е идеален за романтични подаръци, особено по случай Свети Валентин или за други специални моменти, когато искате да изразите своите чувства.

В Ракхива се стремим да предложим на нашите клиенти не само качествени материали, но и широка гама от цветове и текстури, които да отговарят на техните индивидуални нужди и предпочитания. Нашият естествен корейски велур е израз на този ангажимент, като предлага възможност за създаване на уникални и запомнящи се подаръци и цветни аранжировки.

Панделките от кадифе са едни от най-популярните избори за добавяне на лукс и блясък към всяка опаковка или декорация. В Ракхива, ние знаем колко важно е да имате на разположение разнообразие от цветове, за да създадете перфектната визия за вашия подарък или събитие. Нашите панделки от кадифе в цветовете бяло, черно и червено предлагат различни възможности за украса, които отговарят на всеки стил и предпочитание.

Бяла кадифена панделка: Бялото кадифе е символ на елегантност и изтънченост. Бялата панделка може да придаде допълнителна нотка на изисканост към сватбени подаръци или да бъде използвана за украса на празнична маса, което я прави изключително многофункционална.

Черна кадифена панделка: Черното кадифе е израз на сила и власт, което го прави идеален за добавяне на дълбочина към всяка опаковка. Черната кадифена панделка е особено подходяща за висококачествени корпоративни подаръци или за елегантни вечерни събития.

Червена кадифена панделка: Червена панделка от кадифе е перфектната допълнителна детайл, която добавя страст и топлина към вашите подаръци. Идеална за романтични поводи като годишнини и Свети Валентин, червената панделка е знак на любовта и страстта.

Използвайки панделки от кадифе в тези класически цветове, можете лесно да добавите едно допълнително измерение към вашия подарък или декорация, което ще бъде ценено и запомнено. В Ракхива сме горди, че можем да предоставим такова разнообразие от качествени панделки, които да отговорят на всички ваши творчески нужди.