0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Подаръци

Мъниста кутия

Мъниста кутия

4.20 лв. ~ 7.00 лв.10 вида

Перли полусфери в кутия

Перли полусфери в кутия

6.80 лв. ~ 6.80 лв.3 вида

Подаръци от дърво

Подаръци от дърво

35.00 лв. ~ 35.00 лв.1 вид

Книги и списания за деца за развиване на творчество, фината моторика, умения за четене и писане – можете да откриете в Ракхива. Предлагаме книги за творчество и детски книжки Крокотак, които развиват въображението, уменията и познанията на децата.
 
Занимателните книги и списания помагат на родителите да развият творческите способности на децата си. Детски книжки Крокотак впечатляват с красиви илюстрации, практични задачи и съдържание, поднесено по интересен начин.
 
За да усвоят децата Ви правилна техника на четене, изберете „Крокотак - детски буквар“. При писането пък помага книжката „Крокотак - да подготвим ръката за писане“, която съдържа полупрозрачни листове за прерисуване.
 
Увлекателните книги за творчество дават възможност на детето освен да развихри въображението си, но и да развие фината моторика. Подходящи за целта са „Крокотак - работна тетрадка“ и „Крокотак - животни от хартия“.
 
В Ракхива ще откриете и книги и списания със занимания и игри за деца в предучилищна възраст, както и „Крокотак - кръстословици за деца от 5 до 7 години“.