Rakhiva
Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Ваучер за подарък Ракхива, на стойност 20 лв.
Ваучер за подарък Ракхива, на стойност 20 лв.
Ваучер за подарък Ракхива

Ваучер за подарък Ракхива, на стойност 20 лв.

за поръчка на продукти от сайта: www.Rakhiva.com Искате да подарите лично ваучера – поръчайте, получете и го подарете. Искате да изпратим ваучера вместо вас – поръчайте и ние ще го изпратим на посоченя от вас адрес (посочете адреса на получателя в адреса за доставка и използвайте метод на плащане PayPal или банков превод).
20.00 лв. / бр. Виж цени на едро
Искате да подарите на креативен Ваш близък материали за ръчно изработени подаръци или продукти за опаковане, но не знаете какви да са точно? Вече е лесно да зарадвате творчески настроените си близки хора – подарете им ваучер за подарък от Ракхива!
 
С ваучер за подарък ще дадете възможност на получателя сам да избере необходимите му материали за ръчно изработени подаръци или продукти за опаковане и да изработи своите уникални бижута, украси или декорации. Предлагаме различни суми за ваучер за подарък – 20, 30, 50 и 100 лева. Можете да закупите повече от един ваучер и да ги комбинирате.
 
Ако желаете лично да подарите ваучер за подарък, поръчайте го, ние ще Ви го доставим, а Вие само трябва да го подарите. Ако желаете да изпратим ваучера директно на получателя, поръчайте го на определения адрес и използвайте метод на плащане PayPal или банков превод.