0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Готови панделки

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Готови панделки САТЕН, резеда, 4 бр. (WOVE-R087-04) Готови панделки САТЕН
Готови панделки САТЕН, резеда, 4 бр. (WOVE-R087-04)
Готови панделки релефен сатен
Готови панделки релефен сатен, сьомга 10 бр. (WOVE-R054-12)
Готови панделки релефен сатен
Готови панделки САТЕН, лилаво, 4 бр. (WOVE-R087-07)
Готови панделки релефен сатен
40мм/59мм/8мм; 4бр. в пакет
1.05 лв.  0.84 лв. / пакет Виж цени на едро
Готови панделки органза точки, черно, 10 бр. 25мм/30мм/7мм (WOVE-R093-12-1)
Готови панделки органза точки, черно, 10 бр. 25мм/30мм/7мм (WOVE-R093-12-1)
Готови панделки органза точки
Готови панделки органза точки, кафяво, 10 бр. (WOVE-R093-11)
Готови панделки органза точки
Готови панделки органза точки, бяло, 10 бр. (WOVE-R093-13)
Готови панделки органза точки
Готови панделки органза точки, червено, 10 бр. (WOVE-R093-01)
Готови панделки органза точки
10бр. в пакет
1.60 лв. / пакет Виж цени на едро


Готовите панделки са прекрасен начин да добавите блясък и стил към сватбената ви декорация без да се налага да прекарвате часове във връзване на панделки.

Те са налични в разнообразие от материали, цветове и размери, което ги прави идеални за всякакви сватбени теми и стилове.
 

 1. Сатенени панделки: Сатенът е класически материал за сватбени панделки. Той придава луксозен и изтънчен вид, който е идеален за традиционни и романтични сватби. Готовите сатенени панделки са идеални за украса на подаръци, букети и сватбени маси.
   

 2. Панделки от органза: Органзата е лек, прозрачен материал, който придава етеричен и нежен вид. Готовите органза панделки са прекрасни за украса на сватбени столове, за завеси или дори за украса на сватбени покани.
   

 3. Панделки от дантела: Дантелата е традиционен материал, който придава винтидж и романтично усещане. Готовите панделки от дантела могат да се използват за украса на букети, картички или дори като украса за коса.
   

 4. Велурени панделки: Велурът е материал с гладка и мека текстура, който придава луксозно усещане. Готовите велурени панделки са идеални за зимни или вечерни сватби.
   

Готовите панделки от различни материали могат да бъдат използвани в множество контексти при сватбените подготовки и самата тържественост.
 

Сатенени панделки могат да обвият столовете във вашата рецепция, като допълнително акцентират цветовата тема на сватбата. Те също така могат да се използват за украса на края на алеята в церемонията, като добавят изтънчена и елегантен завършек.
 

Органза панделките създават атмосфера на ефирност и лекота. Те могат да бъдат използвани за украса на арка за церемонията, да се прикрепят към свещите за добавяне на мек блестящ акцент, или дори да обвият сватбената торта за добавяне на романтично усещане.
 

Панделки от дантела предлагат винтидж излъчване и са идеални за рустик или бохо тематични сватби. Те могат да бъдат използвани за украса на букета на невестата, да се прикрепят към вазите на масите за прием или да се използват за завързване на сватбените покани.


Велурените панделки придават богат и гламурен тач на всяко сватбено събитие. Те са перфектни за украса на зимни сватби, където могат да добавят допълнителна топлина и изтънченост.


Готовите панделки от сатен, органза, дантела и велур са перфектен начин да внесете своя стил и персоналност в сватбената си декорация. Те осигуряват богатство от възможности за изразяване на вашата креативност и за създаване на един запомнящ се сватбен ден.

Без значение кой материал изберете, готовите панделки са удобен и стилен начин да добавите личен акцент към сватбената си декорация.