0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Розови листенца

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Листа от рози, екрю
Листа от рози, екрю
Листа от рози
Листа от рози, бяло
Листа от рози
Листа от рози, люляк
Листа от рози
Листа от рози, розово
Листа от рози
Листа от рози, червено
Листа от рози
Листа от рози, праскова
Листа от рози
Листа от рози, злато
Листа от рози
5 см/ 100 бр. в пакет
1.32 лв. / пакет Виж цени на едро


Изкуствените розови листенца са чудесна алтернатива на истинските и имат множество предимства.

Те няма да увяхнат и ще запазят красивия си вид през цялото време на сватбата и дори след това. Ето няколко идеи как да използвате изкуствени розови листенца за вашата сватба:
 

 1. Център на масата: Разпръснете изкуствени розови листенца по масите, за да създадете ефектен и дълготраен визуален интерес.
   

 2. Сватбена алея: Използвайте ги за украса на сватбената алея. Те ще остават свежи и ярки през целия ден.
   

 3. Украса на подаръци: Приложете изкуствени розови листенца към подаръците за гостите или кутиите с бонбониери, за да добавите красив и дълготраен акцент.
   

 4. Покани и картички: Включете изкуствени розови листенца в дизайна на сватбените покани и картички, за да създадете уникална и атрактивна презентация.
   

 5. Украса на тортата: Добавете изкуствени розови листенца към сватбената торта или сладкарските изделия за допълнителен цветен акцент.
   

 6. Фотозони: Използвайте изкуствени розови листенца за създаване на фотозони или фона за снимки. Те ще добавят цвят и текстура и ще служат като прекрасен фон.
   

Изкуствените розови листенца са универсални, лесни за употреба и издръжливи, което ги прави перфектен избор за дълги сватбени събития или за тези, които се провеждат при топли климатични условия.

Те са идеални за добавяне на цветен и природен елемент към вашата сватбена декорация.


Нежните розови листенца са красиво допълнение към украсата на всяка сватба. В съчетание с останалите сватбени аксесоари, те придават изящност и очарователност на сватбеното тържество.

Ракхива предлага деликатните розови листенца в няколко нежни цвята в пакет от 100 броя. Можете да използвате розови листa за хвърляне, за украса на маса, за посипване на пътеката, по която вървят младоженците, за различни видове аранжировки и много други.

Листa от рози за сватба са този вид сватбени аксесоари, които символизират любов, вярност и щастие, и затова са предпочитани за използване при венчавки.

А когато се използват розови листенца за хвърляне, докато младоженците излизат от ритуалната зала или църквата, се смята, че така се орисват на вечна любов.