0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Пликове с цип

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Пликове с цип (пликове с каналче), 5/5 см
Пликове с цип (пликове с каналче), 5/5 см
Пликове с цип (пликове с каналче)
100 бр. в пакет
0.62 лв. / пакет Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 50 пакет
Пликове с цип - един наистина универсален избор!

В съвременния свят, където всеки детайл има значение, опаковката играе важна роля не само в продажбите, но и в ежедневния живот. Ракхива разбираме тази необходимост и предлага разнообразие от пликове с цип, които отговарят на разнообразните нужди на потребителите.


Предназначени за съхранение на множество продукти, един плик с цип е чудесен избор, независимо дали става въпрос за домакинството или за бизнеса, тъй като тези пликове предоставят удобство при опаковане и гарантират безопасността на съдържанието благодарение на затварящият цип.


Найлонови пликове с цип - практичен и удобен избор. Едно от предимствата на тези пликове е, че могат да бъдат използвани многократно. Затварянето с цип гарантира, че продуктите остават на своето място. От бижута до храна, от малки до големи, те предлагат разнообразие от приложения и са незаменими в ролята си на пликове за съхранение на всякакви продукти. В малките можете да ползвате за съхранение бижута, а от големите можете да изпозлвате плик с цип за дрехи или други по-големи неща.


Перфектна цена за перфектно качество. В Ракхива се стремим да предложим на своите клиенти качествени продукти на конкурентни цени. Независимо дали сте индивидуален клиент или търговец на едро, може да очаквате страхотни предложения. Предлагаме и пликове с цип за офиса или пликове за пътешествия.


В света на търговията, където презентацията и защитата на продукта е ключова, найлоновите пликове с цип играят важна роля. Те не само предпазват продуктите, но и добавят допълнителен професионализъм, разкривайки изяществото на продукта или изделието в него. Благодарение на качеството и разнообразието на продуктите, предлагани от Ракхива, всеки може да намери правилното решение за своите нужди.

Независимо дали сте бизнесмен, хоби артист или просто искате да подредите дома си, Ракхива има правилният плик за вас. А от Вас остава само да изберете кой ще бъде най-подходящият размер плик с цип за Вас и за Вашите нужди.