0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Текстил опаковки

Органза ролка

Органза ролка

4.00 лв. ~ 6.90 лв.70 вида

Филц и лен

Филц и лен

0.35 лв. ~ 7.50 лв.77 вида

ТЮЛ

ТЮЛ

2.65 лв. ~ 5.20 лв.174 вида

Сатен ролка

Сатен ролка

0.35 лв. ~ 14.90 лв.36 вида

Текстилна хартия

Текстилна хартия

1.00 лв. ~ 17.90 лв.85 вида

Паяжина и дантела

Паяжина и дантела

7.50 лв. ~ 9.30 лв.43 вида

Физелин

Физелин

5.50 лв. ~ 14.90 лв.24 вида

Зебло ролка

Зебло ролка

15.20 лв. ~ 22.50 лв.9 вида

Текстил за опаковане и текстилна хартия – това са предпочитаните материали за опаковане на цветя и подаръци. В Ракхива ще откриете разнообразни текстилни консумативи за опаковане - органза, дантела, сатен на ролка, тюл и много други на примамливи цени.

Тези висококачествени материали могат да бъдат използвани освен за опаковане и декорация, също и за аранжирането на украса на различни тържества и събития като например сватби, рождени дни или просто да допълните интериора на вашето пространство спрямо сезона или според вашите лични вкусове и предпочитания.  
 
Сред най-популярните ни текстили за опаковане е фината органза. Тя може да бъде в най-различни цветове и под формата на ролка или панделка. Този лек и нежен текстилен продукт добавя стил и качество навсякъде където присъства. Може да бъде ползван както за опаковане така и за ръчна изработка на украса и други крафт изделия.За ефектни украси предлагаме тюл на ролка, а за сватбени тържества – различни цветове сватбен тюл. Освен че можете да намерите тези красиви продукти, наричани още шифон, на нашата страница, можете да откриете и поредица от вдъхновяващи идеи и към тях прикачени спомагателни снимки и видеа, за да се впуснете в приключението на ръчното изработка. Ние се грижим да предоставим всичко до вас на достъпни цени, а също и да ви помогнем при вашите начинания. 
 
Популярен текстил за опаковане е сатен на ролка, който придава изисканост на подаръците и украсата. За декорация пък използвайте мек филц, лен на листа или текстилни листи със самозалепващ се гръб. Тези материали добавят една естествена нотка на всяка декорация и са често използвани при изработката и аранжирането на декорация за семейни партита, сватбени тържества и други специални поводи.
 
Незаменим помощник в цветарските магазини е интересната паяжина за декорация, а красивата дантела може да се използва за всички видове украса. От Ракхива изберете и физелин за опаковане на подаръци и букети. С текстилна хартия пък може да развихрите въображението си в направата на красиви опаковки.

В нашата съкровищница вие ще намерите всичко от което имате нужда за изработката на това което желаете, а ако сте начинаещ в тази сфера ние ви препоръчваме да погледнете статиите ни Как се Прави?  за да изберете нещо във ваш стил и да сътворите нещо с което после ще искате да се похвалите.