0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Зебло ролка

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Зебло натурално, ролка, 1 ролка (48 см / 5 м)(48/5)
Зебло натурално, ролка, 1 ролка (48 см / 5 м)(48/5)
Зебло натурално, ролка
Зебло с дантела, 30см/275см, (30/275/30)
Зебло натурално, ролка
48 см / 5 м
21.45 лв. / руло Виж цени на едро
Юта ролка, бяло 50см/5ярда (50/5/9910)
Юта ролка, бяло 50см/5ярда (50/5/9910)
Юта ролка
Юта ролка, екрю 50см/5ярда (50/5/9912)
Юта ролка
Юта ролка, натурално 50см/5ярда (50/5/9930)
Юта ролка
Юта ролка, светло кафяво 50см/5ярда (50/5/9933)
Юта ролка
Юта ролка, тъмно кафяво 50см/5ярда (50/5/9934)
Юта ролка
Юта ролка, бордо 50см/5ярда (50/5/9988)
Юта ролка
50 см / 5 ярда ( 4,5 метра, синтетичен материал)
17.05 лв. / ролка Виж цени на едро
Ако сте любители на набиращите популярност натурални опаковки, тогава със сигурност бихте се заинтересували от предлаганите от нас ролки натурално зебло и ролки със съчетание зебло и дантела. Ракхива се грижи за своите клиенти крафтъри, които държат на естественото, затова и поддържаме богат асортимент от натурални опаковки за декорация.
 
Предлагаме няколко размера натурално зебло на ролки, което е подходящо за украса, аранжировка и декорация на подаръци, цветя, витрини и т.н. Съчетанието между зебло и дантела е много интересен начин да придадете повече индивидуалност на опаковката или украсата.
 
Използвайки натурални опаковки за декорация, вие не само сте в крак с модата, но и проявявате грижа за природата. Качествените натурални опаковки от Ракхива са от естествени материали с тях се работи лесно.

Натуралните опаковки и декорации се утвърждават като предпочитан избор за всички, които търсят устойчиви и екологични решения. Особено интересен и популярен избор в тази категория е натуралното зебло. То се отличава със своята здравина, устойчивост и естествен вид, което го прави идеално за украса на разнообразни поводи.

Зеблото на ролка предлага изключителна гъвкавост при работа. Благодарение на удобния си формат, може лесно да бъде изрязано, оформено и адаптирано към всеки проект или идея. 

Една от последните тенденции в декоративното изкуство е съчетанието между зебло и дантела. Тази комбинация превръща два традиционни материала в модерно и стилно решение за декорация. Дантелата добавя финес и изтънченост, докато зеблото поддържа натуралния и органичен вид на композицията. Тази комбинация е чудесен избор за сватби, корпоративни събития или дори за украса на дома.

Предимствата на използването на натурални опаковки не се ограничават само до техния привлекателен вид. Така също показвате своята ангажираност към опазването на околната среда, като в същото време изразявате своята креативност и индивидуалност.

На практика, работата с натурално зебло на ролка е удоволствие. Неговата гъвкавост и лекота на обработка позволяват дори на начинаещи в областта на декораторството, да създават произведения, които впечатляват. Независимо дали сте професионален декоратор или просто искате да добавите специален акцент към вашето събитие или подарък, натуралното зебло от Ракхива е вашият най-добър съюзник в тази задача.