0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Физелин

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Едноцветен физелин (лилаво), 50 см / 10м (лилаво) (50/10/3390)
Едноцветен физелин (лилаво), 50 см / 10м (лилаво) (50/10/3390)
Едноцветен физелин (лилаво)
Едноцветен физелин (бордо), 50 см / 10м (бордо (50/10/3386)
Едноцветен физелин (лилаво)
Едноцветен физелин (резеда), 50 см / 10м (зелено) (50/10/3361)
Едноцветен физелин (лилаво)
50 см/ 10 метра (ролка)
   
6.05 лв. / руло Виж цени на едро
Deco физелин цвят резеда, 1 ролка 50см/20м (резеда) (50/20/3561) Deco физелин цвят резеда
Deco физелин цвят резеда, 1 ролка 50см/20м (резеда) (50/20/3561)
Deco физелин цвят резеда
Deco физелин цвят тъмно лилаво, 1 ролка 50см/20м (т.лилаво) (50/20/3595)
Deco физелин цвят резеда
размер: 50см/ 20 метра (водоустойчиви опаковки за букети, подаръци и декорация)  
13.09 лв.  8.51 лв. / руло Виж цени на едро
Мекият физелин е чудесно средство за опаковане на букети и саксии. В Ракхива ще откриете в различни размери и цветове физелин, Deco физелин и италиански физелин.
 
Практичният физелин е вид нетъкан текстил или текстилна хартия и спада към водоустойчивите опаковки за букети и декорация. Въпреки че основно се използва в цветарските магазини, физелинът е предпочитан за опаковане на подаръци, когато на украсата трябва да се придаде мек и топъл вид.
 
За декорация е подходящ Deco физелин, от който разполагаме в различни цветове. Повече блясък на опаковката или украсата може да придадете със златен италиански физелин. Той също е в няколко цвята, но във всички има златен отблясък.
 
Физелинът е вече неотменен аксесоар в света на декорацията и украсата. Помимо функционалността му, той придава изтънченост и красота на всеки подарък или букет. Неговата универсалност позволява използването му в различни области - от декорацията на дома до елегантната опаковка на подаръци.

Едно от най-изисканите и търсени от клиентите ни е едноцветният физелин в розово. Този нежен и фин материал е чудесен за опаковане на подаръци за новородени, рожденни дни или за влюбените по случай Свети Валентин. Розовият физелин добавя допълнителен чар и романтика на всяка украса.

Обаче, когато става въпрос за по-зряла и изискана елегантност, физелинът в цвят резеда и бордо идва на помощ. Тези цветове са чудесни за формални събития като сватби, юбилеи или корпоративни партита. Бордото придава изтънченост и класа, докато резедата създава усещане за умиротворение и спокойствие.

Deco физелинът в цвят резеда предоставя практичност с доза изтънченост. Съчетанието на цвета резеда с нежния дизайн на Deco физелинът прави този материал предпочитан избор за декорация на интериорни пространства и събития.

Ако искате да добавите мистериозност и дълбочина на вашата украса, физелинът в тъмно лилаво е идеалният избор. Този наситен и загадъчен цвят е подходящ за вечерни събития, където искате да оставите незабравимо впечатление.

Богатата гама от цветове и видове физелин, предлагана в Ракхива, удовлетворява вкусовете на най-различните клиенти. Независимо дали искате да изразите нежност, романтика, изтънченост или розкош, физелинът е ваш верен съюзник в това начинание.