Rakhiva
Хартиени торбички

Хартиени торбички

0.30 лв. ~ 3.21 лв.49 вида

Органзени и ленени и фолио

Органзени и ленени и фолио

0.12 лв. ~ 17.00 лв.95 вида

Картички и етикети

Картички и етикети

0.29 лв. ~ 0.80 лв.148 вида

Кутии за подаръци

Кутии за подаръци

0.23 лв. ~ 7.50 лв.60 вида

Торбички с цип

Торбички с цип

0.38 лв. ~ 10.50 лв.7 вида

Целофанови торбички

Целофанови торбички

0.76 лв. ~ 15.60 лв.6 вида

Малки шишенца

Малки шишенца

0.30 лв. ~ 3.45 лв.15 вида

Добре подбраните торбички за подаръци, кутии за подаръци и картички придават завършен вид на всеки подарък. Изберете от Ракхива опаковъчни торбички и всичко необходимо за красивия външен вид на Вашия подарък.
 
При нас ще откриете разнообразни торбички за подаръци - едноцветни, ламинирани, луксозни или детски хартиени торбички, органзени торбички, ленени торбички, торбички от фолио с лепенка. Предлагаме и прозрачни пликове с цип каналче в различни размери, както и прозрачни целофанови торбички с лепенка и капаче, с закачалка, с картонче.
 
Подаръците винаги изглеждат по-стилни в красиви кутии за подаръци. В Ракхива разполагаме с кутии в различни форми - сърце, кръг, правоъгълник, квадрат, малки кутийки за подаръчета и бижута.
 
Персонализирайте своя подарък с картички за всеки повод – големи и малки картички с плик, малки картички–покани, закачливи картички–номинации, както и хартиени етикети с пеперуди.
 
За направата на нестандартни картички предлагаме малки стъклени шишенца с коркова тапичка, в различни форми и размери, подходящи за съхранение на мъниста, изработка на талисманчета и други.