0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Декоративни стикери

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Декоративни стикери, розово 4.5см
Декоративни стикери, розово 4.5см
Декоративни стикери
10 бр.(пакет)
2.75 лв. / пакет Виж цени на едро
Стикери на ролка, Thank you крафт 2.5 см/500 бр.
Стикери на ролка, Thank you крафт 2.5 см/500 бр.
Стикери на ролка
Стикери на ролка, Thank you бяло 2.5 см/500 бр.
Стикери на ролка
Стикери на ролка, Thank you розово 2.5 см/500 бр.
Стикери на ролка
Стикери на ролка, Thank you роза кварц + злато 2.5 см/500 бр.
Стикери на ролка
Стикери на ролка, Thank you микс цветове 2.5 см/500 бр.
Стикери на ролка
2.5 см (500 бр.)
6.93 лв. / ролка Виж цени на едро
Декоративните стикери са идеален избор за добавяне на личен отпечатък към всичко, което ни заобикаля. Без значение какъв е проектът, стикерите ще ви помогнат да оставите едно истинско послание.  Те са подходящи за използване във всяко едно начинанние, като започнем от декорация на различни повърхности в дома, които искате да разнообразите, декориране на кутии, подаръци, пратки, рисунки, затваряне на пликове, пратки и стигнем дори до прикриване на малки несъвършенства на всякакви повърхности. 

Етикетите могат нежно да допълнят Вашите сладкиши, торти и бисквитки. Идеални са и за декориране на албуми, рамки, скрапбук, планери и дневници. С декоративните стикери всичко е по-лесно, по-бързо, но и по-персонализирано, те са идеалният акцент към всеки подарък, просто залепяте и подарявате. 

В Ракхива знаем колко важен е всеки един детайл за постигането на съвършения подарък за Коледа, рожден ден и всеки важен повод, затова и сме подбрали разнообразни опаковки, с които да Ви помогнем това да се случи. 
 

В днешния свят, където персонализацията и вниманието към детайла стават все по-важни, декоративните стикери намират своето значимо място в арсенала на всяко креативно начинание. В магазин за опаковки на цветя и подаръци като Ракхива, те са не просто аксесоар, а ключов елемент, който добавя уникалност и стил. Тези малки, но мощни инструменти са идеални за придаване на личен отпечатък на различни проекти и предмети, като трансформират обикновените предмети в нещо специално.


Декоративните стикери са удивително универсални. Те могат да бъдат използвани за оживяване на повърхности в дома, добавяне на художествен акцент към лични вещи, украсяване на подаръци и пратки, или дори за прикриване на малки несъвършенства на различни повърхности. От декорация на кутии и пратки до добавяне на персонализиран допир към албуми, рамки и дневници, възможностите са безкрайни.


В Ракхива, разбираме значението на персонализацията. Декоративните стикери "Thank you" в бяло, розово, роза кварц + злато или микс цветове, са пример за елегантен и практичен начин да изразите благодарността си и да добавите специално послание към всеки подарък или продукт. Те са идеални за декориране на опаковки за сладкиши, торти, бисквитки, както и за украса на скрапбук страници и планери.


Всяка декорация, всяко оформление на подарък или пратка изисква внимание към детайла. Декоративните стикери на едро от Ракхива са лесни за използване и могат да трансформират всяко едно опаковане, придавайки му завършен и професионален вид. Без значение дали става въпрос за Коледа, рожден ден или друг специален повод, те добавят финес и стил към всеки подарък.


Една от големите предимства на декоративните стикери е тяхната ефективност и удобство при използване. Те са лесни за залепване и могат бързо да преобразят всяка опаковка, което ги прави идеален избор за тези, които търсят бърз и ефективен начин за персонализиране на своите подаръци и изделия.


Декоративните стикери в Ракхива са много повече от просто украшение; те са израз на вниманието към детайла и любовта към изкуството на подаряването. С тях всеки може да добави личен отпечатък и уникалност към своите подаръци и проекти, като същевременно се наслаждава на лесното и удобно приложение. Без значение от повода, декоративните стикери осигуряват перфектния завършек за всяка опаковка.