0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Органза, сатен, велур

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Торбички от органза - кръг злато, 26 см, (26/82200) Торбички от органза - кръг злато
Торбички от органза - кръг злато, 26 см, (26/82200)
Торбички от органза - кръг зелено
Торбички от органза - кръг розово със сребърен брокат, 26 см, (26/8240)
Торбички от органза - кръг зелено
Торбички от органза - кръг тюркоаз с брокат, 26 см, (26/8257)
Торбички от органза - кръг зелено
Торбички от органза - кръг, 26 см, (26/8252)бебе. синьо
Торбички от органза - кръг зелено
Торбички от органза - кръг зелено, 26 см, (26/8265)
Торбички от органза - кръг зелено
Торбички от органза - кръг циклама със сребърен брокат, 26 см, (26/8245)
Торбички от органза - кръг зелено
Органзени торбички кръг със шнур сребърен кант диaметър 23,50 см  
0.25 лв.  0.21 лв. / бр. Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 100 бр.
Нежните торбички от органза са изключително подходящи за опаковане на бижута, декоративни фигурки или като част от подаръци за гости на сватба. В тях може да се слагат бонбони, пари и други дребни предмети. В Ракхива ще откриете също и ленени торбички за подаръци, велурени торбички.
 
Разполагаме с различни видове, размери и цветове торбички от органза – изчистени, с дантела, със сребърни или златни сърца и фигурки, торбички от органза-кръг с брокат, с блестящ кант и много други.
 
Като интересни опаковки може да се използват натуралните ленени торбички за подаръци, нестандартните етно торбички за подаръци, както и елегантните велурени торбички.

Ленените торбички притежават уникален, натурален и природен характер. Те са прекрасен избор за опаковане на ръчно изработени предмети, биологично чисти продукти или дребни луксозни стоки. Ленът е дишаща материя, която същевременно предлага естествена защита на съдържанието в торбичката.

Някои от ленените торбички в Ракхива имат декорации или ръчно нашити елементи, което ги прави идеални за специални поводи като юбилеи, рождени дни или корпоративни събития.

Велурените торбички от друга страна, съчетават мекота и лукс в едно. Те имат гладка, мека на допир повърхност, която добавя допълнителен луксозен елемент към опаковката.

Те са особено предпочитани за опаковане на висококачествени бижута, дизайнерски аксесоари или други премиум артикули. Често торбички от органза бордо със златни фигурки се използват и като опаковка за подаръчни карти или ваучери за специални услуги.

Освен функционалната си стойност, тези торбички добавят елемент на изненада и вълнение. Получателят ще оцени допълнителното внимание към детайла и ще се почувства още по-специален. В крайна сметка, правилната опаковка може да превърне обикновен подарък в нещо изключително и незабравимо.

Така че, ако търсите уникални и персонализирани начини за опаковане на вашите продукти или подаръци, Ракхива е вашето място. Независимо дали предпочитате естествената красота на ленените торбички, изтънчеността на велурените или прозрачната нежност на органзените, при нас ще намерите идеалната опаковка за всеки повод.