0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Торбички с цип

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Пликове с цип (пликове с каналче), 5/5 см
Пликове с цип (пликове с каналче), 5/5 см
Пликове с цип (пликове с каналче)
100 бр. в пакет
0.62 лв. / пакет Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 50 пакет
Практичните торбички с цип имат безброй приложения и определено улесняват живота и бизнеса ни. В Ракхива ще откриете разнообразни по размер прозрачни пликове с цип. Те се наричат още и пликове с каналче заради начина, по който се затварят.

Прозрачните торбички с цип могат да се използват за бижута, мартеници, за съхранение на мъниста, перли и всякакви дребни елементи за бижута. Те могат да поберат различни малки предмети, които искате да стоят заедно на едно място, както и да ги предпазите от надраскване или нараняване.
Предлагаме удобните пликове с цип по 100 броя в пакет на много изгодни цени на едро и дребно.


Пликовете с цип са незаменим помощник в организирането на различни материали, особено когато става въпрос за защитата на деликатни предмети като бижута и аксесоари.

В Ракхива, ние разбираме необходимостта от висококачествени опаковъчни материали, затова предлагаме Пликове с цип (пликове с каналче) в разнообразие от размери, които да отговорят на всички вашите нужди.

Благодарение на прозрачната си структура, пликовете с цип позволяват лесно разпознаване на съдържанието им без да се налага да ги отваряте. Това ги прави перфектни за продавачи на бижута или хоби материали, които искат да представят своите продукти по естетичен и професионален начин.

Също така, те са изключително полезни за хората, които обичат да съхраняват своите ценности подредени и защитени.

Пликове с цип на кашон в различни размери са идеални за търговци, които се нуждаят от големи количества опаковъчни решения. Дали се нуждаете от малки пликове за индивидуални бижута или по-големи за комплекти, нашите пликове са подходящи за всички видове продукти.

Те също така са издръжливи и могат да се използват многократно, което намалява разходите и въздействието върху околната среда.

В Ракхива се стремим да предоставяме продукти, които са не само функционални, но и предлагат добавена стойност на бизнеса ви.

С нашите пликове с цип, вие получавате елегантен начин да опаковате и представите своите продукти, увеличавайки удовлетвореността и лоялността на вашите клиенти.

Защитете своите ценни предмети и презентирайте ги по начин, който отговаря на високите ви стандарти с опаковъчните решения от Ракхива.