0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Целофанови торбички

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Целофанови пликове за пакетиране, 3cm/ 15cm (200 бр.) 3/15 (22мк)
Целофанови пликове за пакетиране, 3cm/ 15cm (200 бр.) 3/15 (22мк)
Целофанови пликове за пакетиране
за нехранителни, промишлени стоки
1.32 лв. / пакет Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 10 пакет
Целофанови торбички с лепенка и капаче, с лепенка 7 cm/ 10 cm,3 cm (100 бр.) 7/10+3
Целофанови торбички с лепенка и капаче, с лепенка 7 cm/ 10 cm,3 cm (100 бр.) 7/10+3
Целофанови торбички с лепенка и капаче
22 мк
целофанови пликове за дискове, пликове за CD за пакетиране на нехранителни, промишлени стоки
   
1.16 лв. / пакет Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 10 пакет
Целофанови пликове с лепенка и капаче и със ЗАКАЧАЛКА, 3cm/15.5cm,2cm,3cm (200бр.) 3/15.5+2
Целофанови пликове с лепенка и капаче и със ЗАКАЧАЛКА, 3cm/15.5cm,2cm,3cm (200бр.) 3/15.5+2
Целофанови пликове с лепенка и капаче и със ЗАКАЧАЛКА
Целофанови пликове с лепенка и капаче и със ЗАКАЧАЛКА , 6cm/7.5cm,2cm,2cm (100бр.) 6/7.5+2
Целофанови пликове с лепенка и капаче и със ЗАКАЧАЛКА
Целофанови пликове с лепенка и капаче и със ЗАКАЧАЛКА, КАРТОНЧЕ, цел.плик 3.5cm/22cm, картонче (50бр.) 3cm/21cm
Целофанови пликове с лепенка и капаче и със ЗАКАЧАЛКА
22 мк, отвор 6-8 мм
размер: 5см/25.5см,2см, 3 см е подходящ за пакетиране на прибори за хранене
1.98 лв. / пакет Виж цени на едро
Прозрачните целофанови торбички имат широка употреба в пакетирането и опаковането на нехранителни и промишлени стоки. Разнообразните им размери са подходящи както за опаковане и съхранение на дребни предмети, като елементи за бижута, мъниста и други, така и за CD, DVD и други по-обемни предмети.

Ракхива разполага с богато многообразие от различни размери целофанови пликове. Предлагаме целофанови пликове за пакетиране, целофанови торбички с капаче и лепенка, които са удобни за съхранение и пренасяне на бижута, дребни метални, дървени, пластмасови елементи и много други.

Специално за мартеници, бижута и други предмети за украса имаме целофанови торбички с лепенка, капаче и закачалка, като още по-подходящи за мартеници и гривни са различните размери целофанови пликове с лепенка, капаче, закачалка и картонче.
 

Прозрачните целофанови торбички са един от най-универсалните и практични продукти в индустрията за опаковане и пакетиране. Те намират широко приложение в опаковането на всякакви всякакви предмети, като своето признание дължат на прозрачността, гъвкавостта и издръжливостта си. Разнообразните им размери са подходящи както за опаковане и съхранение на дребни предмети, като елементи за бижута, мъниста и други предмети.


Ракхива предлага богато многообразие от различни размери целофанови пликове. Нашите целофанови торбички не само гарантират безопасността и защитата на съдържанието, но и осигуряват елегантен и професионален вид на опакованите продукти. Те са идеални за търговци, които искат да представят своите стоки по привлекателен и практичен начин.


Сред разнообразието от предлагани опции са целофанови торбички за пакетиране, както и целофанови торбички с капаче и лепенка, които са изключително удобни за съхранение и пренасяне на бижута, дребни метални, дървени, пластмасови елементи и много други. Особено подходящи за мартеници, бижута и други предмети за украса са нашите целофанови торбички с лепенка, капаче и закачалка, които са предназначени да подобрят визуалното представяне и да улеснят продажбите.


За по-специални нужди, като мартеници и гривни, предлагаме различни размери целофанови пликове с лепенка, с капаче или целофанови торбички със закачалка. Тази комбинации позволяват не само лесното и безопасно съхранение на продуктите, но и предоставя допълнително пространство за маркировка или информация за продукта.


Освен традиционните приложения, целофановите торбички се използват широко и в други области, като подаръчни опаковки, а тяхната универсалност ги прави идеални и за битова употреба, където често се изисква организация и защита на малки предмети или др.


В заключение, целофановите торбички са важен елемент в опаковъчната индустрия, който предлага не само функционалност, но и естетика. Разнообразието от размери и типове, предлагани от Ракхива, гарантира, че всеки клиент може да намери точния продукт за своите нужди, било то за комерсиална или лична употреба.