0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Цветарски консумативи

Мрежа за цветя

Мрежа за цветя

3.00 лв. ~ 4.50 лв.36 вида

Мрежа лукс и зебло

Мрежа лукс и зебло

2.50 лв. ~ 22.50 лв.78 вида

Двустранен цветарски целофан

Двустранен цветарски целофан

0.50 лв. ~ 59.00 лв.183 вида

Целофан и фолио за букети

Целофан и фолио за букети

0.13 лв. ~ 30.00 лв.156 вида

Целофан за букети 60/60 см

Целофан за букети 60/60 см

7.00 лв. ~ 11.00 лв.145 вида

Крафт хартия за букети

Крафт хартия за букети

0.40 лв. ~ 24.50 лв.85 вида

Текстилна хартия

Текстилна хартия

5.50 лв. ~ 17.90 лв.82 вида

Пиафлора

Пиафлора

1.60 лв. ~ 15.50 лв.23 вида

Цветарски панделки

Цветарски панделки

2.30 лв. ~ 9.50 лв.74 вида

Цветарска тел и капсули

Цветарска тел и капсули

1.50 лв. ~ 12.00 лв.8 вида

Крепирана хартия за букети

Крепирана хартия за букети

1.05 лв. ~ 5.90 лв.44 вида

Паяжина и дантела

Паяжина и дантела

7.50 лв. ~ 9.30 лв.42 вида

Физелин

Физелин

5.50 лв. ~ 14.90 лв.22 вида

Натурални материали

Натурални материали

1.00 лв. ~ 22.50 лв.24 вида

Бутониери

Бутониери

5.50 лв. ~ 15.00 лв.5 вида

Торбички за цветя

Торбички за цветя

11.00 лв. ~ 15.00 лв.5 вида

Цветарски консумативи и всичко необходимо за Вашия цветарски магазин, като цветарски панделки, мрежа за цветя, цветарска тел и капсули и други, може да закупите на изгодни цени от Ракхива.
 
Вашите кошници и букети ще изглеждат впечатляващо с пиафлора – фоам, гъба за цветя в различни форми, подложки за пиафлора, спрей за цветя гланц, а също и с цветарска тел и капсули.
 
При нас ще откриете всички цветарски консумативи, за да направите шедьовър от един букет. Предлагаме кокосови влакна – цветни и натурални, спирали и държачи за цветя, натурални палмови кори и подложки от бреза, шайби и чантички от бреза, а също и закопчалки – основа за бутониери.
 
За букети и декорация изберете зебло и мрежа за цветя в различни цветове. Предлагаме и богат избор от цветарски панделки, тънки панделки за балони, а също и паяжина и дантела за декорация.
 
Сред най-търсените ни цветарски консумативи са: текстилна хартия в различни цветове и размери, физелин, крафт хартия за букети и крепирана хартия.
 

Двустранният цветарски целофан и фолиото за букети са сред основните консумативи във всеки цветарски магазин. Те предпазват цветята, като същевременно добавят блясък и завършен вид на букетите. Целофанът и фолиото са налични в различни цветове и дизайни, което позволява на цветарите да експериментират с различни стилове и визии.


Мрежата за цветя и мрежа за цветя лукс са изключително популярни за създаване на модерни и стилни аранжировки. Те са идеални за добавяне на текстура и сложност към букетите, като същевременно предлагат подкрепа и стабилност на цветята.


Прозрачният целофан е класически избор за обвиване на букети, предлагайки елегантен и ненатрапчив финиш. Фуниите за букети от своя страна са практични и помагат за лесното съхранение и транспортиране на букетите.
 

Крафт хартия и текстилна хартия добавят земен и естествен елемент към букетите. Тези материали са идеални за създаването на рустик или винтидж стилове в цветарството.
 

Пиафлората или гъбата за цветя, е необходима за поддържането на влажността на цветята в аранжировките. Цветарските панделки пък са отличен начин за добавяне на цвят и текстура към всеки букет или аранжировка.
 

Цветарската тел е необходима за стабилизиране и моделиране на цветята в аранжировките. Крепираната хартия пък е популярна за добавяне на обем и цвят към букетите.
 

Паяжината и дантелата предлагат елегантен и нежен начин за декорация на букети и аранжировки. Физелинът също е често използван за добавяне на нежност и изисканост.
 

Бутониерите са елегантен аксесоар за специални събития, докато торбичките за цветя са практичен и стилен начин за поднасяне на букети.
 

В Ракхива разбираме, че висококачествените цветарски консумативи са от решаващо значение за създаването на запомнящи се и впечатляващи цветни творби. Нашата цел е да предоставим на цветарите всичко необходимо, от двустранен цветарски целофан до крафт хартия и паяжина и дантела, за да могат те да развият своя творчески потенциал и да създадат истински шедьоври.

С нашите продукти, всеки букет и аранжировка могат да се превърнат в произведение на изкуството.