0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Физелин

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Едноцветен физелин (лилаво), 50 см / 10м (лилаво) (50/10/3390)
Едноцветен физелин (лилаво), 50 см / 10м (лилаво) (50/10/3390)
Едноцветен физелин (лилаво)
Едноцветен физелин (бордо), 50 см / 10м (бордо (50/10/3386)
Едноцветен физелин (лилаво)
Едноцветен физелин (резеда), 50 см / 10м (зелено) (50/10/3361)
Едноцветен физелин (лилаво)
50 см/ 10 метра (ролка)
   
6.05 лв. / руло Виж цени на едро
Deco физелин цвят резеда, 1 ролка 50см/20м (резеда) (50/20/3561) Deco физелин цвят резеда
Deco физелин цвят резеда, 1 ролка 50см/20м (резеда) (50/20/3561)
Deco физелин цвят резеда
размер: 50см/ 20 метра (водоустойчиви опаковки за букети, подаръци и декорация)  
13.09 лв.  8.51 лв. / руло Виж цени на едро
Към водоустойчивите опаковки за букети и различните декорации с или без цветя спада ефектният и мек физелин за цветарски магазини. Той представлява вид нетъкана текстилна хартия и е много предпочитан за работа с цветя. Основно се използва физелин за декорация на букети, но също и за опаковане на подаръци, украса на витрини и т.н.
 
Ракхива разполага с богато разнообразие от различни размери и цветове физелин за цветарски магазини. Предлагаме едноцветен, deco физелин и италиански физелин. Всеки един от тях е подходящ за украса, ако искате да постигнете мек и нежен ефект.
 
Италианският физелин за декорация на букети пък допринася за по-изискан и блестящ вид на декорацията, тъй като в него са преплетени златни или сребърни нишки.
 

Физелинът е изключително популярен материал в цветарските магазини и при декорирането на букети, подаръци и не само. Този вид текстилна хартия предлага множество предимства, включително водоустойчивост и мекота, което го прави предпочитан избор за работа с цветя и различни декоративни проекти.
Какво представлява физелинът?


Физелинът е вид нетъкан текстил, изработен от синтетични влакна. Той се отличава с висока здравина и устойчивост на влага, което го прави идеален за опаковане на букети и други цветни аранжировки. Физелинът е лек и лесен за работа, което позволява създаването на разнообразни декоративни ефекти.

 

 

Приложения на физелина


 

Декорация на букети:

 

 • Едноцветен физелин (лилаво):

   

  Този тип физелин е идеален за добавяне на елегантност и стил към вашите букети. Лилавият цвят придава изтънченост и романтика на всяка цветна композиция
   

 • Deco физелин цвят резеда:

   

  Deco физелинът в цвят резеда е отличен избор за създаване на свежи и модерни букети. Той добавя нотка на елегантност и природна красота към всяка аранжировка.
   

 • Едноцветен физелин (бордо):

   

  Бордото е класически цвят, който добавя дълбочина и богатство на всяка цветна композиция. Използването на едноцветен физелин в този нюанс придава луксозен и завършен вид на вашите букети.

   

 

Опаковане на подаръци:

 

 

Физелинът е идеален за опаковане на подаръци, като предоставя красива и уникална опаковка. Неговата текстура и цвят могат да бъдат съчетани с различни панделки и декорации, за да се създаде впечатляваща презентация.

 

Украса на витрини и интериори:

 


Физелинът може да се използва за украса на витрини и интериори, като добавя цветност и текстура. Той е подходящ за създаване на тематични декорации за различни сезони и празници.

 

 

Видове физелин, предлагани от Ракхива

 

 

Едноцветен физелин:

 
 • Предлагаме едноцветен физелин в различни цветове, включително лилаво и бордо. Този вид физелин е подходящ за създаване на елегантни и стилни декорации.
   

 

Deco физелин:

 
 • Deco физелинът се отличава с различни текстури и цветове, като резеда. Той е идеален за създаване на модерни и уникални декорации.
   

 

 

Физелинът е многофункционален и естетически привлекателен материал, който е идеален за декорация на букети, опаковане на подаръци и украса на витрини. В магазин Ракхива предлагаме богато разнообразие от физелин в различни цветове и текстури, включително едноцветен физелин (лилаво), Deco физелин цвят резеда и едноцветен физелин (бордо). Независимо дали сте професионален цветар или просто търсите красив и уникален начин да опаковате подаръци, физелинът е отличен избор за вашите нужди.