0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Цветарска тел и капсули

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Цветарско тиксо, 12мм / 25 ярда, зелено (B53103)
Цветарско тиксо, 12мм / 25 ярда, зелено (B53103)
Цветарско тиксо
12 мм / 25 ярда
1.65 лв. / руло Виж цени на едро
Цветарска тел и капсули за цветя са едни от най-използваните консумативи при изработка на кошници с цветя, букети с пиафлора и всякакви по-интересни аранжировки с цветя.
 
Ракхива разполага с разнообразни размери цветарска тел, която се предлага на килограм. Цветарската тел се използва предимно за декорация на букети и аранжировки с цветя. Тя се огъва в желани форми, около нея могат да бъдат увити различни отрязани или саксийни растения.
 
Предлагаме и капсули за цветя без дръжка, а също и с къса и с дълга дръжка. С тях можете да запазвате за дълъг период от време свежи отрязаните цветя с къси дръжки, като орхидеи, например.
 

Нека разгледаме различните видове цветарска тел и капсули, както и техните основни приложения:

 Цветарска тел: Гъвкавост и здравина

 


Разнообразие от размери:
 

  • Цветарската тел се предлага в различни размери и дебелини, което я прави подходяща за широк спектър от цветни аранжировки. В магазин Ракхива разполагаме с цветарска тел на килограм, което позволява икономичност и удобство при покупка.
 


Приложения на цветарската тел:
 

  • Декорация на букети: Телта може да бъде използвана за създаване на структурни елементи в букети, като рамки и поддържащи конструкции. Тя лесно се огъва и оформя, което позволява да се създадат сложни и уникални дизайни.
 
  • Аранжировки с пиафлора: При аранжировките с пиафлора цветарската тел помага за закрепване на цветята и другите декоративни елементи, осигурявайки стабилност и дълготрайност на аранжировката.
 
  • Увиване на растения: Телта може да бъде увита около стъблата на отрязани или саксийни растения, за да се създадат интересни форми и композиции.

 Капсули за цветя: Запазване на свежестта

 


Видове капсули:
 

  • В Ракхива предлагаме капсули за цветя без дръжка, както и капсули с къса и дълга дръжка. Те са идеални за запазване на свежестта на отрязаните цветя с къси дръжки, като орхидеи.
 

Приложения на капсулите:
 

  • Запазване на цветята: Капсулите са предназначени за задържане на вода и поддържане на свежестта на цветята за дълъг период от време. Те са особено полезни за цветя с къси дръжки, които иначе биха изсъхнали бързо.
 
  • Лесна употреба: Капсулите са лесни за използване и могат бързо да се поставят на стъблата на цветята, осигурявайки необходимата хидратация и поддръжка.

 


Допълнителни консумативи: Цветарско тиксо

 

Цветарско тиксо:
 

  • Размер и цвят: В Ракхива предлагаме цветарско тиксо с размери 12мм / 25 ярда в зелено. То е идеално за прикриване на цветарската тел и капсулите, като придава завършен и професионален вид на аранжировките.
 
  • Приложение: Цветарското тиксо се използва за закрепване и фиксиране на различни елементи в цветните композиции. То е лесно за употреба и осигурява стабилност и дълготрайност на аранжировката.

 

 

Цветарската тел и капсулите за цветя са незаменими консумативи за всеки, който се занимава с изработката на цветни аранжировки. Те предоставят необходимата гъвкавост и здравина за създаване на красиви и устойчиви композиции. В магазин Ракхива предлагаме широка гама от цветарска тел, капсули и други консумативи, като цветарско тиксо 12мм / 25 ярда в зелено, които ще ви помогнат да реализирате всяка ваша идея. Независимо дали сте професионален цветар или любител на цветята, нашите продукти ще ви осигурят качеството и надеждността, които търсите.