0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Пликове с цип

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Пликове с цип (пликове с каналче), 5/5 см
Пликове с цип (пликове с каналче), 5/5 см
Пликове с цип (пликове с каналче)
100 бр. в пакет
0.62 лв. / пакет Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 50 пакет
Прозрачните пликове с цип станаха задължителен аксесоар в индустрията за пакетиране. Техните многобройни предимства ги правят не само практични, но и изключително предпочитани. Едни от тяхните най-големи предиства е, че се предлагат и в многообразни размери, които ги прави практичен избор за всяка нужда.

Основната характеристика на тези здрави пликове е техната универсалност. Производителите от различни индустриални сектори ги използват за опаковане на болтчета, гайки, дребни аксесоари, части за бижута и много други.

Съчетанието на здравина и прозрачност ги прави идеални за съхранение на дребни предмети, като по този начин потребителите могат лесно да идентифицират съдържанието.

Особено важно е да подчертаем, че пликовете с цип на едро се предлагат на изключително конкурентни цени, което ги прави атрактивни за големи производители и търговци.

Предлагат се в голямо разнообразие от размери, което подпомага всеки клиент да може да избере максимално точният за неговите нужди. В Ракхива предлагаме размери 5/5см и 6см/7 см.

Прозрачността на пликовете не само облекчава процеса на идентификация, но и придава професионален и стилен вид на продуктите вътре. Те не само защитават съдържанието си от външни влияния, но и го презентират по най-добрия възможен начин.

Здравият цип предпазва от случайно отваряне и удължава продължителността на живота на плика.

Едно от главните предимства на тези пликове, което често остава незабелязано, е тяхната екологичност. Благодарение на рециклируемите материали, от които са изработени, те могат да бъдат повторно използвани или рециклирани, което допринася за намаляването на отпадъците и защитата на околната среда.

В световен мащаб все повече фирми и потребители стават част от движението за намаляване на пластмасовите отпадъци, като съзнателно избират продукти с опаковки, които могат да бъдат рециклирани.

В крайна сметка, изборът на качествени прозрачни пликове с цип може да има значително въздействие върху бизнеса.

Независимо дали сте малък предприемач или голям производител, правилният избор може да подобри взаимоотношенията с клиентите, да повиши лоялността и да представи продуктите ви по най-добрия възможен начин.