0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Целофан и хартия

Целофан и фолио за букети

Целофан и фолио за букети

0.13 лв. ~ 30.00 лв.172 вида

Корейска хартия

Корейска хартия

7.00 лв. ~ 17.00 лв.154 вида

Италиански целофан

Италиански целофан

1.10 лв. ~ 46.50 лв.138 вида

Хартия за букети и опаковане

Хартия за букети и опаковане

0.35 лв. ~ 80.00 лв.178 вида

Целофан за опаковане ролка

Целофан за опаковане ролка

1.50 лв. ~ 30.00 лв.14 вида

Тишу хартия

Тишу хартия

2.85 лв. ~ 55.00 лв.91 вида

Крепирана хартия

Крепирана хартия

1.05 лв. ~ 142.00 лв.71 вида

Италианска хартия ЛУКС

Италианска хартия ЛУКС

1.20 лв. ~ 3.95 лв.42 вида

Картон

Картон

0.10 лв. ~ 9.00 лв.48 вида

Коледна хартия

Коледна хартия

0.70 лв. ~ 80.00 лв.74 вида

Целофан и хартия са основните материали за опаковане на подаръци, букети или за направа на картички и украса. В Ракхива ще откриете многообразие от италиански целофан, картон и хартия за букети и опаковане.
 
Винаги прави впечатление когато подарим подарък който е опакован в специална хартия или целофан вместо поднесен в торбичка. Подаръчните торбички са също идеален вариант така като съществуват прекрасни дизайни и разновидности, а и тях можем да декорираме, но различното и специалното на опакованият в целофан или хартия подарък е, че в този вариант, ние вкарваме повече усилие и умения и така го правим личен. Освен че, специалните опаковъчни хартии и целофани правят всеки подарък изискано завършен, те са й най-важната съставка в букетите. Цветята сами по себе си са красиви, но комбинирани с правилната хартия за букети, целофан и/или фолио за букети, се постига един невероятен и запомнящ се вид.

За клиентите ни на дребно и едро предлагаме богат избор от цветове и десени на италиански целофан, двустранен целофан за букети и опаковане, а също и фунии за цветя. Имаме както луксозен италиански целофан на листи, така и опаковъчна ролка.

Винаги е добре да избираме добро качество хартия, целофан, фолио, а и всякакви други продукти за ръчната изработка на подаръци и декорации, без значение за какво ще ги използваме. Висококачествените продукти придават повече стойност на крайния продукт, а и са много по-ефикасни при обработка.

Асортиментът ни от хартия включва: хартия за букети и опаковане - крафт хартия, италианска хартия, опаковъчна хартия на ролка, крепирана хартия за букети, а също и луксозна италианска хартия за опаковане.
 
Предлагаме също тишу хартия, луксозна или тънка крепирана хартия, лиани за декорация на парти, както и машинка за крепирана хартия.
 
За направата на картички, покани или пък за училище изберете от различните ни видове картон – перлен, релефен или цветен.

Колкото и многобройни и красиви подаръчни торбички, картички, букети и готови декорации да съществуват на пазара, ръчно изработените такива винаги правят много по-голямо впечатление и винаги сгряват сърцето повече. Именно за това ние вдъхновяваме нашите клиенти чрез богата ни колекция от всички нужни материали за ръчната изработка на подаръчни опаковки, картички, опаковане на букети, а и много други.

Освен всички нужни подръчни материали ние се грижим за това да ви даваме идеи, които са пояснени със снимки и видеа на процесът, за да представляваме вашето помощно рамо в изработката на специални подаръци и украси.