0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Целофан и хартия

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Микс
Двуцветен целофан за цветя, Цветна дъга/ палитра (50/50/31375) Двуцветен целофан за цветя
Двуцветен целофан за цветя, Цветна дъга/ палитра (50/50/31375)
Двуцветен целофан за цветя
50 cm/ 50cm
 
0.14 лв.  0.08 лв. / лист(и) Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 100 лист(и)
Коледна ролка МИКС 2, 1 кашон, 50 ролки (70 см / 150 см)
Коледна ролка МИКС 2, 1 кашон, 50 ролки (70 см / 150 см)
Коледна ролка МИКС
70 cm / 150 cm (микс от посочените модели)  
88.00 лв. / кашон 50 ролки Виж цени на едро
Коледна ролка МИКС 2, 1 кашон, 50 ролки (70 см / 150 см)
Коледна ролка МИКС 2, 1 кашон, 50 ролки (70 см / 150 см)
Коледна ролка МИКС
70 cm / 150 cm (микс от посочените модели)  
88.00 лв. / кашон 50 ролки Виж цени на едро
Целофан и хартия са основните материали за опаковане на подаръци, букети или за направа на картички и украса. В Ракхива ще откриете многообразие от италиански целофан, картон и хартия за букети и опаковане.
 
Винаги прави впечатление когато подарим подарък който е опакован в специална хартия или целофан вместо поднесен в торбичка. Подаръчните торбички са също идеален вариант така като съществуват прекрасни дизайни и разновидности, а и тях можем да декорираме, но различното и специалното на опакованият в целофан или хартия подарък е, че в този вариант, ние вкарваме повече усилие и умения и така го правим личен. Освен че, специалните опаковъчни хартии и целофани правят всеки подарък изискано завършен, те са й най-важната съставка в букетите. Цветята сами по себе си са красиви, но комбинирани с правилната хартия за букети, целофан и/или фолио за букети, се постига един невероятен и запомнящ се вид.

За клиентите ни на дребно и едро предлагаме богат избор от цветове и десени на италиански целофан, двустранен целофан за букети и опаковане, а също и фунии за цветя. Имаме както луксозен италиански целофан на листи, така и опаковъчна ролка.

Винаги е добре да избираме добро качество хартия, целофан, фолио, а и всякакви други продукти за ръчната изработка на подаръци и декорации, без значение за какво ще ги използваме. Висококачествените продукти придават повече стойност на крайния продукт, а и са много по-ефикасни при обработка.

Асортиментът ни от хартия включва: хартия за букети и опаковане - крафт хартия, италианска хартия, опаковъчна хартия на ролка, крепирана хартия за букети, а също и луксозна италианска хартия за опаковане.
 
Предлагаме също тишу хартия, луксозна или тънка крепирана хартия, лиани за декорация на парти, както и машинка за крепирана хартия.
 
За направата на картички, покани или пък за училище изберете от различните ни видове картон – перлен, релефен или цветен.

Колкото и многобройни и красиви подаръчни торбички, картички, букети и готови декорации да съществуват на пазара, ръчно изработените такива винаги правят много по-голямо впечатление и винаги сгряват сърцето повече. Именно за това ние вдъхновяваме нашите клиенти чрез богата ни колекция от всички нужни материали за ръчната изработка на подаръчни опаковки, картички, опаковане на букети, а и много други.

Освен всички нужни подръчни материали ние се грижим за това да ви даваме идеи, които са пояснени със снимки и видеа на процесът, за да представляваме вашето помощно рамо в изработката на специални подаръци и украси.