0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Декоративни етикети и стикери на едро

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Хартиен етикет Натурал на едро, 4х9 см на Едро Хартиен етикет Натурал на едро
Хартиен етикет Натурал на едро, 4х9 см на Едро
Хартиени етикети с пеперуди на едро
7.00 лв.  4.90 лв. / пакет Виж цени на едро
Стикери на ролка на Едро, Thank you розово 2.5 см/500 бр. на Едро Стикери на ролка на Едро
Стикери на ролка на Едро, Thank you розово 2.5 см/500 бр. на Едро
Стикери на ролка на Едро
Стикери на ролка на Едро, Thank you микс цветове 2.5 см/500 бр на Едро
Стикери на ролка на Едро
Стикери на ролка на Едро,  Thank you крафт 2.5 см/500 бр. на Едро
Стикери на ролка на Едро
Стикери на ролка на Едро, Thank you бяло 2.5 см/500 бр. на Едро
Стикери на ролка на Едро
2.5 см (500 бр.)
6.30 лв.  4.28 лв. / ролка Виж цени на едро
Ракхива предлага за производители декоративни етикети на атрактивни цени на едро. Има в наличност различни видове и цветове, от които можете да избирате.
 
Декоративните етикети на едро са особено подходящи за хора, които творят ръчно направени предмети, бижута и т.н., крафтъри, както и за по-големи производители. Те ще придадат допълнителен интересен акцент върху произведенията или продуктите ви.
 
При нас ще откриете бели и натурални изчистени хартиени етикети и такива с пеперуди. Имаме и специални предложения - за производители декоративни етикети на цени на едро, когато се поръчат над определени бройки от продукт.
 
Изберете най-доброто за вашия бизнес – при нас винаги има в наличност различни видове и цветове от симпатичните хартиени декоративни етикети на едро.

 


В света на опаковките и декорациите, детайлите са от съществено значение. Един малък, но важен елемент, който може да придаде завършен вид на вашите продукти, са декоративните етикети и стикери. В Ракхива предлагаме богато разнообразие от тези продукти на едро, осигурявайки ви висококачествени материали на атрактивни цени.

 

 


Хартиени етикети на едро


Хартиените етикети са незаменим инструмент за всеки производител, който иска да добави персонализиран акцент върху своите изделия. Един от най-популярните ни продукти е хартиен етикет натурал на едро. Този етикет е изработен от висококачествена натурална хартия, която придава елегантен и органичен вид на вашите продукти. Той е идеален за ръчно изработени предмети, бижута и други крафт проекти.
Натуралният хартиен етикет не само изглежда добре, но и е екологично чист избор, който отговаря на съвременните тенденции за устойчиво развитие. Той може да се използва за етикетиране на всякакви продукти, от козметика до хранителни стоки, като придава автентичност и стил на вашата марка.

 

 


Стикери на ролка на едро

 

Друг важен продукт в нашата гама са стикерите на ролка на Едро "Thank you". Тези стикери са идеални за добавяне на финален щрих към вашите опаковки. Те са изключително удобни за използване и могат лесно да се поставят върху всякакви повърхности.


Стикерите "Thank you" са перфектни за бизнеси, които искат да изразят благодарност към своите клиенти. Те могат да се използват върху опаковки на подаръци, кутии за сладкиши, торбички и много други. Тези стикери не само че допринасят за по-добро клиентско изживяване, но и засилват връзката между вас и вашите клиенти. 

В Ракхива се гордеем с качеството и разнообразието на нашите продукти. Нашите декоративни етикети и стикери са внимателно подбрани, за да отговорят на всички ваши нужди и изисквания. Ние предлагаме атрактивни цени на едро и удобни условия за поръчка, което ви позволява да получите необходимите материали бързо и без излишни усилия.

Нашите хартиени етикети и стикери са налични в различни видове и цветове, което ви дава възможност да изберете най-подходящите за вашите продукти. Независимо дали сте малък крафтър или голям производител, ние имаме решения, които ще ви помогнат да издигнете вашите изделия на ново ниво.

 

Декоративните етикети и стикери са малките детайли, които правят голяма разлика. В Ракхива ще откриете богат асортимент от тези продукти на едро, които ще добавят стойност и стил към вашите опаковки и продукти. Изберете качеството и разнообразието на Ракхива и направете вашите изделия още по-впечатляващи и запомнящи се.