0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Канап и Зебло на едро


Внимание! Безплатната доставка на продукта е валидна само с предварително заплащане по банков път!
Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Канап, натурален шнур , 3мм/ 30м (натурален) Канап, натурален шнур
Канап, натурален шнур , 3мм/ 30м (натурален)
Канап, натурален шнур
Канап, натурален шнур червено, 2 мм/ 25 м ( червено)
Канап, натурален шнур
Канап, натурален шнур бяло, 2 мм/ 25 м (бяло)
Канап, натурален шнур
2.95 лв.  2.07 лв. / ролка Виж цени на едро
Зебло панделка, 10 мм / 10 ярда (10/10/30) Зебло панделка
Зебло панделка, 10 мм / 10 ярда (10/10/30)
Зебло панделка
3.15 лв.  2.21 лв. / ролка Виж цени на едро
Зебло натурална панделка, 40мм/2 м , (40/200/30) Зебло натурална панделка
Зебло натурална панделка, 40мм/2 м , (40/200/30)
Зебло натурална панделка
Зебло натурална панделка, 150 мм/2 м , (150/200/30)
Зебло натурална панделка
3.20 лв.  2.24 лв. / ролка Виж цени на едро
Зебло натурално, ролка ЕДРО, 1 ролка (48 см / 5 м) Зебло натурално, ролка ЕДРО
Зебло натурално, ролка ЕДРО, 1 ролка (48 см / 5 м)
Зебло натурално, ролка ЕДРО
48 см / 5 м
21.45 лв.  17.16 лв. / ролка Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 25 ролка
Канап и зебло на едро често се закупуват от производители на био продукти, био козметика, био бонбони, за сватби и сватбени агенции и всички, които са за опазване на природата и желаят да наблегнат на това, че продуктите им са от естествени материали или съставки.
 
Често канап и зебло се използват и за допълнение към визиите от типа на бохо стил и романтичен стил.
 
Цените на едро важат при направена поръчка, капаро 20% и срок на доставка 28 работни дни. Този тип поръчки са предпочитани от производители на био продукти, био козметика, био бонбони, за сватби и сватбени агенции и други.
 
Ако искате Вашите продукти да са ориентирани към опазване на природата или творите в бохо стил и романтичен стил, възползвайте се от преференциалните ни цени на канап и зебло на едро.

 

Канапът и зеблото на едро са предпочитани материали сред производители на био продукти, био козметика и био бонбони, както и от сватбени агенции и организатори на събития, които искат да подчертаят своята ангажираност към опазването на природата.


В магазин Ракхива предлагаме широка гама от канап, натурален шнур, зебло панделка и зебло натурална панделка на едро, които са идеални за създаване на екологично чисти и стилни опаковки.

 Какви са ползи от поръчката на канап и зебло на едро?

 
 1. Екологична устойчивост: Канапът и зеблото са изработени от естествени материали, които са биоразградими и не замърсяват околната среда. Това ги прави идеален избор за компании, които искат да намалят своя въглероден отпечатък и да насърчат устойчивостта.
   

 2. Естетичен външен вид: Натуралният вид на канапа и зеблото придава на опаковките уникален и привлекателен вид, който е особено подходящ за продукти с био и органичен произход. Те са перфектни за създаване на визии в бохо стил и романтичен стил, които са модерни и търсени.
   

 3. Универсалност: Канапът и зеблото могат да се използват за различни приложения, включително опаковане на подаръци, украса на събития, аранжиране на цветя и изработка на декоративни елементи. Зебло натуралната панделка и канапът могат да бъдат използвани както за външни, така и за вътрешни декорации, придавайки им уникален и естествен вид.

Продукти и предложения от Ракхива

 

В Ракхива предлагаме широка гама от продукти на едро, включително канап, натурален шнур, зебло панделка и зебло натурална панделка. Нашите клиенти могат да се възползват от конкурентни цени и високо качество на продуктите. Ето някои от нашите предложения:
 

 • Канап на едро: Изработен от висококачествени естествени влакна, нашият канап е здрав и устойчив, идеален за различни приложения.
 
 • Натурален шнур: Предлагаме натурален шнур на едро, който е перфектен за опаковане и декорация, добавяйки естествен и стилен акцент.
 
 • Зебло натурална панделка: Тази панделка е идеална за създаване на уникални опаковки и декорации, които подчертават естествения произход на продуктите.
 
 • Ролка зебло на едро: Зеблото на ролка е удобен и практичен избор за големи проекти и събития, осигурявайки достатъчно материал за всички нужди.

 Условия за поръчка

 

Нашите клиенти могат да се възползват от преференциални цени при поръчки на едро. За да направите поръчка, е необходимо капаро от 20%, като срокът на доставка е 28 работни дни. Това ви дава възможност да планирате своите проекти и събития с достатъчно време и увереност, че ще получите качествени продукти на време. 

Канапът и зеблото на едро от Ракхива са перфектният избор за всички, които търсят естествени и устойчиви материали за своите проекти. Независимо дали става въпрос за опаковане на био продукти, украса на събития или създаване на декоративни елементи, нашите продукти ще ви помогнат да постигнете стилен и екологично съобразен резултат. Възползвайте се от нашите предложения и направете своята поръчка днес, за да създадете красиви и устойчиви опаковки и декорации.