0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Листенца и тичинки

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Листа от рози на Едро, бяло на Едро Листа от рози на Едро
Листа от рози на Едро, бяло на Едро
Листа от рози на Едро
Листа от рози на Едро, екрю на Едро
Листа от рози на Едро
Листа от рози на Едро, люляк на Едро
Листа от рози на Едро
Листа от рози на Едро, праскова на Едро
Листа от рози на Едро
Листа от рози на Едро, розово на Едро
Листа от рози на Едро
Листа от рози на Едро, червено на Едро
Листа от рози на Едро
5 см/ 100 бр. в пакет
1.20 лв.  0.84 лв. / пакет Виж цени на едро

Един от тези детайли, които могат да променят общата визия и да придадат усещане за автентичност, са листенцата и тичинките.


В "Ракхива" предлагаме широка гама от изкуствени листенца и тичинки на едро, включително листа от рози, които могат да се използват за украса на букети, подаръци и други.


Изкуствените листенца или тичинки предлагат много предимства. На първо място, те предлагат възможност за украса през цялата година.


Докато естествените рози са сезонни, изкуствените листа от рози са налични през цялата година, което ви позволява да създавате консистентна и атрактивна визия на вашите продукти и услуги.


Второ, изкуствените листенца са издръжливи и лесни за съхранение. Те не изискват никаква специална грижа и могат да бъдат съхранявани за дълги периоди от време без да губят цвета и формата си. Това ги прави идеални за използване в бизнеса, където устойчивостта на продуктите е от съществено значение.


Трето, изкуствените листа от рози например са достъпни в разнообразие от цветове. В "Ракхива" предлагаме различни варианти, което ви дава възможност да изберете най-подходящите за вашия бизнес или проект. Изберете между листа от рози в бяло, екрю, люляк, праскова, розово или червено.


Независимо дали се занимавате с производство на изкуствени букети, декорации за сватби или подаръци, изкуствените листа от рози са чудесен избор. Те добавят допълнителен слой от детайли и аутентичност към всяка композиция, а същевременно подчертават красотата на цветята.


Листенцата и тичинките са изключително популярни сред цветари, декоратори и дизайнери. Те са перфектни за създаване на уникални и персонализирани букети, а също така могат да бъдат използвани и в други видове декорации, като сватбени украси, център за маси, и други.


В "Ракхива" ние сме посветени да предлагаме висококачествени продукти на конкурентни цени. Разбираме, че за вас, като търговец на едро, е важно да предлагате на клиентите си продукти, които не само изглеждат добре, но и са изработени с внимание към детайлите.


Поръчките на едро за изкуствени листа от рози и други видове листенца и тичинки в "Ракхива" са лесни и удобни.


Ние предлагаме бърза и надеждна доставка, както и отлично обслужване на клиенти. Нашата цел е да ви помогнем да подобрите вашия бизнес и да създадете впечатляващи и запомнящи се продукти.


В заключение, листенцата и тичинките предлагат невероятна възможност да добавите елегантност, свежест или романтика в зависимост от повода.


Независимо дали създавате букети за сватби, рождени дни или други специални събития, листенцата и тичинките могат да ви помогнат да създадете моменти, които впечатляват.