0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Пликове за пратки

Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Куриерски плик с аеропол на кашон, 18 см/23 см , 4 см на Кашон Куриерски плик с аеропол на кашон
Куриерски плик с аеропол на кашон, 18 см/23 см , 4 см на Кашон
Куриерски плик с аеропол на кашон
Хартиени пликове с балончета и самозалепваща лента
0.38 лв.  0.30 лв. / броя Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 255 броя

"Ракхива" сме известни основно с огромният избор на различни опаковъчни материали за цветя и подаръци. Освен тях се радваме вече да предлагаме и пликове за пратки и за търговците на едро.


В категорията ще намерите и куриерски плик с аеропол на кашон. Тези пликове представляват хартиени пликове с вградени балончета от аеропол и самозалепваща лента за затваряне.


Аерополните балончета са вътрешни джобчета, пълни с въздух, които предоставят допълнителна защита на съдържанието на плика. Те са способни да абсорбират ударите и вибрациите, които могат да възникнат по време на транспорт. Това ги прави идеални за изпращане на деликатни и чупливи предмети, като например стъклени стоки, керамични изделия, бижута и други.


Самозалепващата лента осигурява бързо и удобно затваряне на пликовете. Това не само спестява време, но също така намалява вероятността от отваряне или повреда на пликовете по време на транспорт.


Куриерският плик с аеропол на кашон от "Ракхива" предлага и други предимства. Първо, това е изключително разнообразно и гъвкаво опаковъчно решение. Благодарение на своите уникални свойства, този вид пликове може да бъде използван за пращане на различни видове стоки.


Второ, тези пликове са екологични, като се изработват от рециклируеми материали. Това значи, че те намаляват отпадъците и допринасят за опазването на околната среда, което е изключително важно в днешното време на екологични промени и устойчивост.


Трето, благодарение на своята компактност и лекота, тези пликове значително намаляват разходите за транспорт. Те заемат малко място при съхранение и могат лесно да бъдат транспортирани, което осигурява икономии на разходите и оперативна ефективност.


В заключение, Куриерският плик с аеропол на кашон от "Ракхива" е идеалното решение за всеки търговец на едро, който иска да предлага на своите клиенти оптимална защита на пратките, екологична устойчивост и ефективност на операциите. С "Ракхива", вие и вашите клиенти може да бъдете сигурни, че вашите стоки ще достигнат до своята крайна дестинация в най-добро състояние.