0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Пликове с цип на едро


Внимание! Безплатната доставка на продукта е валидна само с предварително заплащане по банков път!
Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Пликове с цип на кашон, 6 см/7 см (6/7) над 240 пакета Пликове с цип на кашон
Пликове с цип на кашон, 6 см/7 см (6/7) над 240 пакета
Пликове с цип на кашон
Внимание! Безплатната доставка на продукта на голям кашон е валидна само с предварително заплащане по банков път!
100 бр. в пакет
0.80 лв.  0.69 лв. / пакет Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 240 пакет
Прозрачните пликове с цип са едни от най-използваните консумативи за пакетиране на продукти. Предлагаме ги в разнообразни размери – от най-малките до най-големите.
 
Подходящи са за производители, които ги използват най-вече за болтчета, гайки, за кинкалерии, мъниста, елементи за бижута и други. Цените са на едро за кашон като има наличност от всички посочени размери.
 
Практичните пликове с цип на едро са удобно средство, както за пакетиране на продукти, така и за съхранение на дребни предмети. Те са особено подходящи за кинкалерии, за болтчета, гайки и всякакви малки елементи.
 
Цените на едро са за производители и търговци, които имат нужда от големи количества на ниски цени. Тъй като има наличност от различните видове пликове, можете да поръчате директно без предварителна заявка, капаро или изчакване.


Прозрачните пликове с цип предлагат удобство и надеждност при пакетиране. Благодарение на своята прозрачност, те позволяват лесна идентификация на съдържанието, което улеснява и ускорява процесите в производството, търговията и не само.


Дизайнът им е създаден така, че да предпазва съдържанието от влага, прах и други замърсявания. Това ги прави подходящи не само за индустриални нужди, но и за домашно съхранение на дребни аксесоари, бижута и други. Здравият цип осигурява затваряне без усилие и многократна употреба без повреди.


В допълнение към удобството, пликовете с цип добавят и професионален вид на опаковката. Те са особено предпочитани от клиентите, които оценяват висококачествената и здрава опаковка за продуктите, които купуват.

Освен функционалните предимства, прозрачните пликове с цип имат и екологичен потенциал. Произведени от рециклируем материал, което позволява техното повторно използване или рециклиране, като по този начин се намалява отпадъчната натовареност на околната среда.


Подобна опаковка се превръща в предпочитан избор за множество фирми, които целят да подчертаят своята ангажираност към опазване на околната среда и устойчиво развитие. Освен това потребителите все повече стават част от глобалната инициатива за намаляване на пластмасовите отпадъци и съзнателно избират продукти с опаковки, които могат да бъдат рециклирани.


В заключение, прозрачните пликове с цип не са просто опаковъчно средство. Те представляват комбинация от функционалност, стил и екологична отговорност. Независимо дали сте производител, търговец или краен потребител, изборът на качествени пликове може да има положителен ефект върху вашата дейност и отношението на клиентите към вашата марка.


Поръчките могат да бъдат направени удобно онлайн, като предлагаме и възможност за доставка до посочен адрес. Обслужваме както големи компании, така и индивидуални клиенти, като гарантираме бърза обработка и изпращане на всяка поръчка.

Нашите пликове с цип се отличават с конкурентоспособни цени и високо качество, което ги прави избор номер едно за множество бизнеси.