0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Текстилна хартия на едро


ВНИМАНИЕ! Продуктите от тази категория не се включват в сумата за безплатна доставка!
Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Текстилна хартия цвят бяло ЕДРО,  бяло (18м) (60/18/34110) на Кашон Текстилна хартия цвят бяло ЕДРО
Текстилна хартия цвят бяло ЕДРО,  бяло (18м) (60/18/34110) на Кашон
Текстилна хартия цвят бяло ЕДРО
60 см/ 18 м
90% Нетъкан ПП  
10.00 лв.  8.00 лв. / руло Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 20 руло

В "Ракхива" предлагаме голям избор на продукти и на търговците на едро. Част от продуктовата гама на "Ракхива" е текстилната хартия на едро. Предлагана в различни цветове като черно, бяло, светло розово, роза винтидж и екрю, тази текстилна хартия, може да задоволи високите стандарти на клиентите и да отговорят на различните нужди на бизнеса като едно красиво и екологично решение.


Текстилната хартия се използва широко в различни отрасли. Тя може да се използва като защитна опаковка, запазвайки стоките по време на превоз или съхранение. Може да бъде използвана и за декорация, създавайки атрактивни винтидж или изискани подаръчни опаковки.


Едно от най-големите предимства на текстилната хартия е нейната универсалност. Тя може да бъде използвана в множество ситуации, от опаковане на стоки до декорация. Различните цветове, които "Ракхива" предлага, позволяват на клиентите да създават персонализирани опаковки, които съответстват на стила и бранда на техните компании.


Второто предимство на текстилната хартия е, че тя е икономически ефективна. Като се купува на едро, тя представлява икономично решение за опаковане на стоки или декорация. Сравнително евтината цена на текстилната хартия позволява на компаниите да увеличат продуктивността си и да намалят разходите си за материали.


Трето, текстилната хартия е лесна за употреба. Тя е достатъчно гъвкава, за да се адаптира към различни форми и размери на продукти, и може лесно да бъде нарязана на нужния размер. Това я прави подходяща за опаковане на широк спектър от продукти, включително бижута, облекло, аксесоари и др.


Освен това, текстилната хартия е изключително издръжлива. Тя е способна да издържи на тежки товари без да се счупи или разкъса, което я прави идеална за опаковане на по-тежки или големи предмети.


Накрая, но не на последно място, текстилната хартия е екологична. Използвайки продукти изработени от рециклируеми материали, Вие и вашият бранд помагате за опазване на околната среда.


"Ракхива" предлага широк асортимент от текстилни хартии на едро, които отговарят на разнообразните нужди на своите клиенти. С изключителна универсалност, издръжливост и икономическа ефективност, тези продукти са перфектни за всеки бизнес, който иска да подобри своите опаковъчни решения, докато същевременно се стреми към устойчивост и екологосъобразност.