0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Хартия на ЕДРО


Внимание! Безплатната доставка на продукта е валидна само с предварително заплащане по банков път!
Подреди по: По уместност Азбучен ред Най-нови Цена
Покажи по: 12 24 48
Италианска хартия за опаковане крафт  на Едро, 70 см/ 5м (70/500/803) сребро на Кашон Италианска хартия за опаковане крафт  на Едро
Италианска хартия за опаковане крафт  на Едро, 70 см/ 5м (70/500/803) сребро на Кашон
Италианска хартия за опаковане на Едро
Италианска хартия за опаковане крафт на Едро, 70 см/ 5м (70/500/594) бордо на Кашон
Италианска хартия за опаковане на Едро
Италианска хартия за опаковане крафт на Едро, 70 см/ 5м (70/500/561) синьо на Кашон
Италианска хартия за опаковане на Едро
Италианска хартия за опаковане крафт на Едро, 70 см/ 5м (70/500/553) злато на Кашон
Италианска хартия за опаковане на Едро
Италианска хартия за опаковане крафт на Едро, 70 см/ 5м (70/500/551) червено на Кашон
Италианска хартия за опаковане на Едро
Италианска хартия за опаковане крафт на Едро, 70 см/ 5м (70/500/550) натурал на Кашон
Италианска хартия за опаковане на Едро
Италианска хартия за опаковане на Едро, 70 см/ 5м (70/500/804) Париж екрю на Кашон
Италианска хартия за опаковане на Едро
Италианска хартия за опаковане на Едро, 70/500/107 (5м/ 1 ролка) розово на Кашон
Италианска хартия за опаковане на Едро
Италианска хартия за опаковане на Едро, 70/500/042 (5м/ 1 ролка) сребро на Кашон
Италианска хартия за опаковане на Едро
Италианска хартия за опаковане на Едро, 70/500/040 (5м/ 1 ролка) червено на Кашон
Италианска хартия за опаковане на Едро
грамаж на хартията 60 гр.
4.30 лв.  3.01 лв. / ролка Виж цени на едро

Продуктът се предлага само по 30 ролка
 Пчелна хартия за букети и опаковане на Едро, Пчелна хартия, ролка, натурална 30см/40м на Едро  Пчелна хартия за букети и опаковане на Едро
 Пчелна хартия за букети и опаковане на Едро, Пчелна хартия, ролка, натурална 30см/40м на Едро
Пчелна хартия за букети и опаковане на Едро
21.30 лв.  17.04 лв. / ролка Виж цени на едро

Съществуват няколко сектора в търговията, където визуалният аспект на продукта играе ключова роля в продажбите. Опаковането на цветя и подаръци е един от тези сектори, където първото впечатление може да направи огромна разлика.

Хартията, се използва широко в този индустриален сектор заради нейните уникални свойства и възможности за персонализиране.


От "Ракхива" сме радостни да ви представим нашият първи представител от гама хартия на едро с един уникален представител, а именно пчелна хартия, за да помогнем на нашите клиенти да създадат уникални и привлекателни опаковки.

Пчелната хартия е популярен избор сред различните видове хартия за опаковане на букети и подаръци, тъй като не само предлага издръжливост и защита, но и придава елегантност и изтънченост на всяка опаковка. Това я прави изключително подходяща за бизнеси, които търсят висококачествени и атрактивни опции за опаковка.


Нашите продукти се предлагат в разнообразие от цветове, дизайни и размери, което ви позволява да изберете най-подходящата опция за вашия бизнес.


Има много начини, по които можете да използвате хартия в бизнеса си. Например пчелната хартия е идеална и за опаковане на букети от свежи цветя, като предпазва стъблата и листата, докато едновременно придава завършен и професионален вид на продукта.


Пчелната хартия също така може да се използва за опаковане на подаръци, като добавя елегантен и изтънчен елемент към презентацията.


Освен това, хартията сама по себе си е отличен материал за творчество и декорации. Можете да я използвате за създаване на персонализирани подаръци и опаковки, като добавите декоративни елементи като панделки, етикети или надписи.


Предимството на покупка на хартия на едро като пчелна хартия от "Ракхива" е, че ви предлагаме висококачествени продукти на конкурентни цени. Като търговец на едро, разбираме, че маржовете на печалба са важни за вашия бизнес, и затова сме посветени на предлагане на продукти, които предлагат отлична стойност за парите.


Ние също така разбираме, че времето е ценен ресурс за всеки бизнес. За това предлагаме бързи и надеждни услуги за доставка, за да гарантираме, че винаги имате необходимите материали на разположение.


"Ракхива" е сигурен партньор за всички ваши нужди от опаковки. Без значение дали търгувате с цветя, подаръци, или други продукти, ние можем да предложим решение, което ще помогне за успеха на вашия бизнес.


В заключение, пчелната хартия на едро от "Ракхива" предлага отлична възможност за подобряване на презентацията на вашите продукти и увеличаване на продажбите.

С разнообразие от цветове, дизайни и размери на разположение, можете да намерите перфектната опция за вашия бизнес. Не изпускайте възможността да впечатлите клиентите си с елегантността и изтънчеността на пчелната хартия.