Rakhiva

Зебло натурална панделка, 40 мм / 5 м (40/500/30)

Продуктов код: 037018
Цена: 5.83 лв. / руло


- +

Подобни продукти

Декоративно тиксо Мина
Декоративно тиксо Мина

Декоративно тиксо Мина

2.97 лв. / руло
Цветарско тиксо
Цветарско тиксо

Цветарско тиксо

1.65 лв. / руло
Панделка органза 16 см
Панделка органза 16 см

Панделка органза 16 см

3.08 лв. / руло
Merry Christmas Релефен сатен
Merry Christmas Релефен сатен

Merry Christmas Релефен сатен

5.12 лв. / руло