0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Промоции

Няма продукти, отговарящи на тези критерии
Целофановите пликове и пликовете с цип са едни от най-купуваните артикули в сайта на Ракхива. Предлагани са във варианти на пликове с капак и лепенка, целофанови пликове с лепенка и капаче и със закачалка, както и пликове с цип (пликове с каналче).

Целофановите пликове с капак и лепенка са идеални за съхранение на всякакви продукти и изделия. Налични в няколко размера, те се предлагат от Ракхива на най-добри цени на едро и дребно, като достъп до тях получава всеки пожелал, след бърза регистрация в платформата.

Найлоновите пликове със затваряне, без лепенка могат да се използват в разнообразни сфери и насоки – за съхранение на декоративни елементи, бижута, бонбони, малки подаръчета и още много други.

Найлоновите торбички с цип също са налични в няколко размера и различни разфасовки за продажба,  като отново, само в шопинг платформата на Ракхива, могат да бъдат намерени на най-добри цени на едро. Плик със затваряне е най-доброто съхранение за всичко – през лични вещи, различни елементи, крафт продукти, дори храна.

Найлоновите торбички с цип, найлоновите пликове с капак и лепенка, както и целофановите пликове, предлагани от Ракхива са с висококачествена изработка, предлагайки перфектна възможност за съхранение, а цената им е повече от добра. Налични с лесна и бърза регистрация в онлайн магазина, те могат да бъдат при вас в рамките на 24 часа след подадена заявка. На разположение в различни размери и обем те са перфектно решение за съхранение.

Независимо какво имате нужда да опаковате изборът ви е неограничен. Може да предвидите опаковане на всякакви бижутерски изделия като гривни, обеци, колиета. Често, се използват и за пакетаж на мартеници. Намират приложение и в сладкарската дейност – за пакетиране на различни кулинарни изкушения. Приложение имат също в продажбата на дребни елементи, за поставяне в тях на различни копчета, закопчалки, синци и други, както по различни поводи, за които е необходимо опаковането на малки тематични подаръчета.