0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Често задавани въпроси, FAQ


 
 
Често задавани въпроси:
 
1. Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?   
Не е задължително да имате регистрация, за да направите вашата поръчка. Когато поръчвате има опция: ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ след като вече сте финализирали избирането на всички желани артикули.
2. Как да направя поръчка?
Можете да поръчате през сайта ни rakhiva.com - с потребителски профил или като гост потребител (без потребителски профил). Поръчките приети по телефона НЕ СЕ обработват, приготвят и изпращат експресно. Поръчките по уеб сайта са с по-висок приоритет от тези по телефона*.
* Ако се опитате да поръчате по телефона, ще бъдете приканени от нашите служители да направите поръчка през сайта - вероятността да се допусне грешка при диктуване на поръчка по телефона е голяма и екипа на rakhiva.com не носи отговорност за грешки допуснати при диктуването.
2.1. Всяка поръчка в rakhiva.com има идентификационен номер, който получавате при нейното завършване. Ако не видите такъв номер или не го получите на вашата електронна поща това означава, че поръчката ви не е достигнала до нас.
2.2. Поръчки направени след 16:00 ч. се обработват на следващия работен ден.
2.3. Всички поръчки направени в събота и неделя ще бъдат обработени в понеделник.
2.4. В случай, че част от поръчаната стока не е налична ще бъдете уведомени и ще ви бъдат предложени, ако желаете подходящи варианти за замяна.
3. Как да получа цени на едро?
За да получите цени на едро трябва да си направите регистрация в сайта ни rakhiva.com. В рамките на един работен ден наш служител ще се свърже еднократно на посочен от вас телефонен номер, за да активира вашия потребителски профил. Препоръчително е да сте написали в потребителските ви данни, ако представлявате фирма или, че желаете цени на едро.
4. Изработвате ли украси, опаковате ли подаръци на място в магазините?
За съжаление не изработваме украси и не опаковаме подаръци. Можете да разгледате идеи за украси и опаковане с наши опаковачни материали. Можем да ви дадем съвети кои наши материали са най – удачни за вашите идеи и съответно как да ги използвате по предлазначение.
в раздела КАК СЕ ПРАВИ? .
5. Кога ще получа поръчката си?
Ние изпращаме поръчките ПО САЙТА експресно или икономично в завизимост от това какво е вашето желание за доставка. Ако поръчате експресна доставка до 16:00 в делничен ден ще получите поръчката си в рамките на следващия работен ден. Изключение правят малките населени места, защото там куриерските фирми обслужват по график, който не е всекидневен. Икономичната доставка се осъществава в рамките на периода от 2 до 4 работни дни.
6. Може ли да видя вашите продукти на място?
Да, може. Заповядайте да разгледате магазина ни в град Варна на ул. "Прилеп" 10А ( срещу ВИК – Варна ).
7. Как мога да си направя регистрация в сайта ?
В десния горен ъгъл на страницата ни има бутон за РЕГИСТРАЦИЯ. След като кликнете на него се отваря прозорец с всички необходими данни , които трябва да попълните коректно, за да можем ние в рамките на работния ден да активираме вашия профил с желаната опция като краен потребител или ЦЕНИ НА ЕДРО.
8. Мога ли да платя по банков път и какви са стъпките за банково плащане?
Разбира се, че можете да направите банково плащане. Предлагаме ви това като опция в процеса на изготвяне на вашата заявка. След като обработим поръчката ви, ще изпратим проформа фактура на посочения от вас e-mail. Когато сумата постъпи по нашата сметка, изпращаме платената вече стока с куриерска фирма.
9. Объркали сме стоката, която сме поръчали в заявката си и желаем замяна. Възможно ли е ?
Разбира се, че е възможно. Потърсете ни на посочените телефонни номера в контактите и ще ви съдействаме.
10. Забравили сме си паролата и потребителското име. Как да постъпим ?
Ако сте забравили вашата парола, можете да използвате опцията за Забравена парола в сайта ни . След като натиснете бутона "Забравена парола", на посочения от Вас e-mail ще получите потребителското си име и новата автоматично генерирана парола за вас. Ако и след това изпитвате затруднения, потърсете ни на посочените телефонни номера за съдействие от наша страна.