0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Цветът на 2022 година- лавандулово синьо

В края на 2021 година експертите от Института Pantone отново ни изненадват приятно със своето предложение за цвят на 2022 г. С новият цвят на Pantone- лавандулово синьо, смело се насърчава личната изобретателност, въображение и креативност.

Тазгодишният цвят е зеленикаво син с виолетово-червени нюанси - проектиран, казват от компанията, с оглед на светещите екрани на нашия дигитален свят. 
Във времената, в които живеем- времена на социална изолация, времена на пълна трансформация, връзката с дигиталния свят става все по-силна и необходима. Физическият и дигиталният свят се сляха в един нов свят, изпълнен с разширени граници и нови възможности.  PANTONE 17-3938 Very Peri е символ на глобалния дух на времето и прехода, през който преминаваме, символ на възхода на метавселената по време на световна пандемия.  Любознателният и интригуващ лавандулово син цвят ни помага да прегърнем този променен пейзаж от възможности, докато преоткриваме живота и навиците си.

В продължение на 23 години цветът на годината на Pantone оказва влияние върху разработването на продукти и решенията за покупка в множество индустрии, включително мода, домашно обзавеждане и индустриален дизайн, както и опаковки на продукти и графичен дизайн. Припомняме Ви, че цветът на 2021 година бе не един, а два- слънчево жълто и сиво, като символ на устойчивостта и надеждата по време на изпитанията на пандемията.  През 2020 цвят на годината пък бе класическото синьо за което „Пантон“ заявиха, че „искат да насърчат спокойствието, увереността и връзката“, „този траен син оттенък подчертава желанието ни за надеждна и стабилна основа, върху която да надграждаме, когато прекрачим прага в нова ера“.

Може да се насладите на прекрасната лавандулово синя колекции на Ракхива в категориите: целофан и хартия, за бижута, текстилна хартия, сатен, органза, тюл....
Цвят Pnaton 2022 Целофан и хартия Цвят Panton 2022 за бижута Цвят Panton 2022 Текстилна хартия
Цвят Panton 2022 сатен Цвят Panton 2022 органза Цвят Panton 2022 тюл