0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Бейби шауър, бебешко парти

Как се прави целофанова торбичка с дъно
Бейби шауър, бебешко парти

Как се прави целофанова торбичка с дъно

Декорация и организация на бейби шауър
Бейби шауър, бебешко парти

Декорация и организация на бейби шауър

Как се правят бебешки обувки от филц
Бейби шауър, бебешко парти

Как се правят бебешки обувки от филц


Един от любимите поводи за правене на подаръци, на повечето жени, са бебешките партита, често наречени бейби шаъурс (baby showers). За тези поводи е просто невъзможно човек да остане без идея какво да подари, така като има безброй неща, от които бебето, а и новите родители имат нужда. Така като жените сме с много креативна природа, не винаги се задоволяваме с продуктите, които намираме по магазините. А, понякога просто искаме да подарим нещо по-специално, от това което можем да закупим от някоя бебешка верига магазини. Някога мислили ли сте, че можете сами да сътворите подаръка?

DIY подаръците са най-добрата идея за бебешко парти. Саморъчно направените подаръци са винаги много специални, така като те говорят за грижата, мисълта и вниманието, които човек е положил. В нашият блог ние ви предлагаме различни идеи за саморъчно направени подаръци за бейби шаъурс като торта от памперси, въртележка за креватче, пантофки от филц, летни терлички с дантела и сатен, детски модни аксесоари и други, с които ще впечатлите всеки родител и всички гости! Погрижили сме се естествено и за опаковането на даровете, така като опаковката им придава завършен вид. Освен идеите за подаръци за бебешки партита, ние предлагаме дизайни и за страната на хостовете: уникални идеи за ръчно направени покани и декорации за това хубаво събитие. Освен идеите, в “Как се прави” вие ще намерите снимки, описания и линкове към видеа в нашият youtube канал, които ще ви съпроводят през целият процес на аранжирането на подаръка. Освен уроците и идеите, ние сме се погрижили и за това да ви предоставим всички нужни продукти за създаването, декорирането и аранжирането на тези вълшебства в нашият онлайн магазин „Ракхива - Опаковки, украса и декорация“. 

DIY подаръците и декорациите за бебешките партита са много забавен и толкова лесен процес, който ще ви вдъхнови за още!

Тук ще намерите всичко за вашето бебешко парти (бейби шауър). Предлагаме ви множество съвети и идеи за подарък за бебешко парти. Но подаръкът не е всичко! Много важно е как ще бъде и опакован и как ще бъде поднесен подаръкът. С много въображение, с много естетика и обич. Защото бебешкото парти непременно трябва да е вълшебната приказка, с празнична декорация от детски играчки, с красиви покани… Приказка, в която главният герой тепърва ще се появи. Но също така това парти е и една грижа за неговото земно благополучие. То е едно пожелание за много радост и щастие на бебето и неговото семейство.