Rakhiva

Един от любимите поводи за правене на подаръци, на повечето жени, са бебешките партита, често наречени бейби шаъурс (baby showers). За тези поводи е просто невъзможно човек да остане без идея какво да подари, така като има безброй неща, от които бебето, а и новите родители имат нужда. Така като жените сме с много креативна природа, не винаги се задоволяваме с продуктите, които намираме по магазините. А, понякога просто искаме да подарим нещо по-специално, от това което можем да закупим от някоя бебешка верига магазини. Някога мислили ли сте, че можете сами да сътворите подаръка?

DIY подаръците са най-добрата идея за бебешко парти. Саморъчно направените подаръци са винаги много специални, така като те говорят за грижата, мисълта и вниманието, които човек е положил. В нашият блог ние ви предлагаме различни идеи за саморъчно направени подаръци за бейби шаъурс като торта от памперси, въртележка за креватче, пантофки от филц, летни терлички с дантела и сатен, детски модни аксесоари и други, с които ще впечатлите всеки родител и всички гости! Погрижили сме се естествено и за опаковането на даровете, така като опаковката им придава завършен вид. Освен идеите за подаръци за бебешки партита, ние предлагаме дизайни и за страната на хостовете: уникални идеи за ръчно направени покани и декорации за това хубаво събитие. Освен идеите, в “Как се прави” вие ще намерите снимки, описания и линкове към видеа в нашият youtube канал, които ще ви съпроводят през целият процес на аранжирането на подаръка. Освен уроците и идеите, ние сме се погрижили и за това да ви предоставим всички нужни продукти за създаването, декорирането и аранжирането на тези вълшебства в нашият онлайн магазин „Ракхива - Опаковки, украса и декорация“. 

DIY подаръците и декорациите за бебешките партита са много забавен и толкова лесен процес, който ще ви вдъхнови за още!

Тук ще намерите всичко за вашето бебешко парти (бейби шауър). Предлагаме ви множество съвети и идеи за подарък за бебешко парти. Но подаръкът не е всичко! Много важно е как ще бъде и опакован и как ще бъде поднесен подаръкът. С много въображение, с много естетика и обич. Защото бебешкото парти непременно трябва да е вълшебната приказка, с празнична декорация от детски играчки, с красиви покани… Приказка, в която главният герой тепърва ще се появи. Но също така това парти е и една грижа за неговото земно благополучие. То е едно пожелание за много радост и щастие на бебето и неговото семейство.