0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Незабравима декорация, незабравими Спомени: Как Теодора превръща опаковките във впечатляващи емоции

Шест подаръчни ръчно изработени кутии с фигурки изработени от Теодора до ваза с Коледна звезда
В света на безкрайната креативност и вдъхновение, където всяко изработено произведение е като късче от сърцето на своя създател, се отправяме на едно вълнуващо пътешествие, по време, на което ще ви запозанем с Теодора Цонкова. Нейният живот е като мозайка от талант, вдъхновение и креативност. Време е да се потопим в нейния свят на творчеството и да разберем какво я вдъхновява да търси красотата във всеки един детайл. 
Е, време е да започваме с първия въпрос:
 
  1. Здравейте, Теодора! Много се радваме, че се съгласихте да бъдете част от нашата рубрика „От продукт до изкуство: Истории от работилниците на нашите клиенти“. Бихте ли ни разказали повече за себе си и за това какво точно изработвате?


Теодора: Здравейте , казвам се Теодора Цонкова и съм медицински представител в Пиер Фабр България . Това е една от най- големите френски лаборатории като част от нея са извести брандове - Avene, Kloranе, Rene Furterer, Elidril , A-Aderma и Ducray . Аз отговарям за двата бранда Ducray и A-derma. Много често се налага да подготвям подаръчни кутии с изненади за нашите партньори.

Ръчно изработена от Теодора одаръчна кутийска с Ducrey Densiase шампоан за обем


2. Какво ви вдъхнови да започнете да работите в такава креативна сфера?


Теодора: За да си креативен трябва да го носиш вътре в себе си . Винаги съм използвала тази част от себе си във всяко нещо , с което се занимавам . Изработвала съм бижута , подаръчни кутии , гривни от скъпоценни камъни, плетени одеяла и плюшени играчки.


Ръчно изработена от Теодора подаръчна кутийска A-DERMA


3. Абсолютно права сте. А ще споделите ли с нашите читатели как започнахте?

Теодора: Започнах да творя още от малка, а най-големият ми пример беше моята баба, самата тя винаги е творяла с двете си ръце . Тя и майка ми ме научиха да съчетавам цветовете и да виждам красивото, дори и малките и не толкова значими неща.


4. А можете ли да ни разкажете за вашия творчески процес, какво Ви вдъхновява?


Теодора: Когато човек попадне в Ракхива може винаги да се вдъхнови да започне нов проект . В Ракхива има всичко , за което би си мечтал всеки творец - умееш ли да си представяш нещата, те веднага изплуват в съзнанието ти . Имало е случаи , в които съм идвала при вас и без да имам нужда , виждайки ваш продукт, веднага да се насоча за какво  да го изпалзвам, каква интересна игра мога да измисля за нашите клиенти и така се  впускам в нещо ново и нещо интересно.


Четири броя ръчно изработени подаръчни кутийки от Теодора в различна големина


 5. Имате ли любим проект или предмет, който сте създали?


Теодора: Най-любимите неща , които съм правила са подаръчни кутийки , които бяха комплимент за клиентите на водещи  естетичните клиники . Кутийките  веднага се превърнаха с брандирани кутийки с двата бранда - Ducray и A-derma. Една малка лепенка с името на бранда поставена на точното място превръща един продукт в уникален и неповторим.


 Ръчно изработени подаръчни кутйки от Теодора с коледни мотиви снежинка и елха


6. И последно ще споделите ли с нашите читатели кои са най-запомнящите се отзиви или обратна връзка, които сте получили от клиенти или почитатели на вашата работа?


Теодора: Не само клиентите, но и колегите ми са много впечатлени от всичко, което изработвам. Кутийките, за които ви споменах се превърнаха в емблематични за нас - малък комплимент, който не остана незабелязан от всеки, който го получи. Разбира се, че изпадаме и в комични ситуации- мой колега ме помоли да му изпратя всички нужни материали , за да направи същите кутийки като мен, но се оказа, че е трябвало да прикача към него и упътване как точно се сглобява всеки един елемент. Определено се затрудни, но път направи своите клиенти щастливи. Затова отново казвам, че е хубаво човек да бъде креативен дори и открадвайки чужда идея.


  Ръчно изработена картичка от Теодра със зелена панделка по случай 40тата годишнина на A-DERMA


Прекрасната Теодора Цонкова ни пренесе в своя свят на творчество и вдъхновение, и за пореден път ни показа, че опаковките не само средство за декорация, а и начин за изразяване на креативност, емоции и създаване на трайни спомени.
 
Нейният артистичен дух и умения да създаде нещо уникално и впечатляващо от обикновени материали ни вдъхновяват и ни подсещат да се замислим за потенциала, който се крие във всеки един малък детайл.
 
Ние вярваме, че всеки може да намери красотата в малките неща и да създаде нещо уникално, което да сподели с останалия свят. Ако и вие, скъпи читатели, сте на същото мнение, не забравяйте да ни последвате в социалните ни мрежи, в които споделяме всичко, свързано с вдъхновение и творчество.