0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

От продукт до изкуство: Истории от работилниците на нашите клиенти

От продукт до изкуство: Истории от работилниците на нашите клиенти

Добре дошли в нашата нова рубрика,


в която с огромно вълнение ще ви запознаваме с историите на нашите вдъхновяващи клиенти и техните вълшебни творения!

В днешната статия ще се насладим на интересното интервю с една от нашите клиенти – Татяна Ерьоменко. Ние вярваме, че едни опаковъчни материали не са просто опаковка, а визия, вдъхновение и начин да се споделят любимите моменти от живота ни. А срещата ни с Татяна, създател на картини с цветя и изкуствени цветя от гумена хартия и органза, беше наистина магична и определено затвърди вярванията ни.

Нейният подход към детайлите и начинът, по който тя превръща обикновените материали в произведения на изкуството, наистина ни впечатли.

Докато четете интервюто, се надяваме и вие да се вдъхновите от нейната страст към създаването и красотата.

Картина с тризмерно цвете изработено от гумена хартия

Започваме с първия въпрос:
 

        1. Здравейте, Татяна! Много се радваме, че се съгласихте да бъдете част от нашата нова рубрика. Бихте ли ни разказали повече за себе си и за това какво точно изработвате?


Татяна: Здравейте! Аз съм Татяна Ерьоменко и създавам изкуствени цветя от гумена хартия и органза. Моите творения най-често се използват за декорация на различни събития, като сватби, рождени дни и фотосесии. Те са моят начин да превърна специалните моменти в незабравими истории.
 

Букет от три розови рози с листна декорация изработени изцяло от гумена хартия
 

        2. Какво ви вдъхновява да създавате ръчно изработени предмети?


Татяна: Създаването на ръчно изработени продукти е винаги било част от мен. Още в ранното ми детството обичах да създавам неща с ръцете си. Когато бях ученичка в училище имахме голям избор от кръжоци и първото нещо, на което се спрях от тях, беше ръкоделие.

Започнах само на 10 годинки и се влюбих в творческия процес, така и до ден днешен. Когато създавам, аз се изразявам и споделям част от себе си с околните. 

 

        3. А как точно започна Вашият път в създаването на цветя от гумена хартия и органза?
 

Татяна: Започнах да изработвам цветя от фоам и органза преди 5-6 години. Случайно забелязах тези цветя в един търговски център и тяхната изящност ме очарова. Това беше нещо ново за мен, нещо, което виждах за пръв път.

Когато се прибрах, първата ми задача беше да започна да търся информация как се изработват. Разпитвах навсякъде от какъв материал се правят,кой ги прави и къде мога да се науча. След дълго търсене намерих къде да мина обучение.

И душата ми започна да пее. Лека, полека се научих да правя различни модели цветя от множество различни материали.
 

Голям розов цвят на роза изработен от гумена хартия
 

        4. А кой е любимият Ви проект или предмет, който сте създали?


Татяна: Трудно е да избера конкретен проект, защото всеки един има своята уникалност и собствен чар. Все пак, обожавам цветята от органза, защото те носят една изключителна нежност и красота.

И макар процесът по изработката им да е трудоемък и доста бавен, крайният резултат е толкова прекрасен, че всяко усилие си струва. 


Два светло розови цвята роза изработени от розова хартия
 

        5. Споделете ни кои са най-запомнящите се отзиви или обратна връзка, които сте получавали от клиенти или почитатели на вашата работа.


Татяна: Честно казано всяка една обратна връзка от клиентите ми ме вдъхновява всеки път. Чувството, което получавам, когато виждам усмивки и вълнение на техните лица, когато разглеждат моите цветя, не може да се опише.

Те ме подкрепят и мотивират да продължавам да създавам. Всеки отзив, дори и малък, ме радва и ме кара да се чувствам по-близо до специалните моменти на клиентите ми.
 

Бяла рамка в която има поставена бяла изкуствена роза от гумена хартия


Прекрасната Татяна ни показва, че опаковъчните материали и декорации не просто придават красива визия, но и пренасят чувства, емоции и истории.

Нейният артистичен подход и способността й да превърне обикновени материали в произведения на изкуството са вдъхновение за нас и за всички, които се вълнуват от творчеството. Ние с нетърпение очакваме да видим още от творчеството й и сме горди, че Ракхива може да бъде част от нейния творчески път. 

 

А ако искате и вие да се докоснете до невероятното творчество на Татяна и някои от нейните цветя да краси вашето специално събитие, можете да се свържете с нея от 10:00 до 17:00 на телефон - 087 6976000 или през вайбър/телеграм.
 

Изкуствен букет от цвят роза и декорация от гумена хартия закачени на стената в коридор


Тази статия беше само началото на нашата рубрика, в която ще споделяме истории на клиентите ни, които използват нашите опаковки, за да създават уникални и креативни творения. Следвайте ни, за да откриете повече вдъхновяващи истории от света на опаковките и декорациите.

 

А ние, от екипа на Ракхива, продължаваме да подкрепяме творения на нашите клиенти, като предоставяме разнообразни опаковки, които допринасят за усещането за стил и индивидуалност. Това е част от нашата мисия – да помагаме на хората да споделят своите истории чрез креативни и иновативни опаковъчни материали.