0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Подарък за жена

Всеки има поне една страхотна жена в своя живот. Жените се грижат за малките детайли, които правят живота ни толкова уютен - цвете на перваза в кухнята, чехли пред вратата или пък топла вечеря. Именно заради грижите, които те полагат ежедневно, когато дойдат Деня на майката, рождения ден, Свети Валентин, годишнината или пък просто така ден за подарък без повод, идва и въпросът „Какво да подаря на мама? Какво да подаря на баба? Какво да подаря на жена си?“ и пр. 

Осмиците са изработени от Елена Атанасова

Именно заради тези въпроси, в тази статия екипът на „Ракхива“ ще Ви предложи 7 идеи за необикновен подарък за жени
Чаша за вино с декорация 1. Чаша за вино/ чай/ кафе, декорирана с кристали. 

• В зависимост от големината на чашата, която сте харесали, можете да изберете дали да изпишете буква, символ, име или пък кратък цитат. Този специален подарък, би бил истински шедьовър във всеки дом и длго ще напомня за повода, по който е получен. Препоръчваме Ви да разгледате красивите предложения на Елена и да харесате и обсъдите с нея Вашия специален подарък.
2. Ароматна свещ, декорирана със сатен и дантели

• Можете да купите готова ароматна свещ и само да я декорирате, а можете и да се позабавлявате като сами си направите такава. Важно е да декорирате свещта в стила на дома, за да се превърне в любим  аксесоар и дори когато свърши бурканчето да се използва за малка ваза или пък чашка. Можете да развихрите въображението си, използвайте панделки сатен, органза, дантели, имитация на камъчета Сваровски, дървени фигурки, мъниста и пр.
3. Ръчноизработено бижу

• Първо трябва да решите дали ще се спрете на гривна, пръстен, гердан или обици
• Ще са Ви нужни: инструмент за бижута, перли, мъниста (дървени, кристали, имитация на Сваровски, всичко, което харесвате), шнур за бижута, цветна тел за декорация, закопчалки и въображение
 
4. Красива декорация от картон с инициали или важна дата

- На тази идея се спряхме, след като разгледахме творенията на Елена Атанасова, която е превърнала това прекрасно хоби в професия и изработва всякакви красоти, декорирани със сатен и красиви сатенени и силиконови розички. Можете да намерите красивите декорации, които изработват във фейсбук страницата и.

Изработено от Елена Атанасова
 
5. Кутия, напълнена и декорирана с малки подаръчета, от които всяка жена има нужда

- За целта ще са Ви необходими красива кутия, сатенена панделка, с която да я завършите и продукти, които знаете, че дамата харесва- любим гланц за устни, кремче за ръце, маска за лице, шоколад, бонбони, пакет кафе/ чай и пр.
6. Ваучери за релаксация

- За целта ще са ви нужни:
- Цветни листи
- Цветни маркери
- Плик
- Нарежете цветните листи на равни части, които да се събират в плика. Всяка част ще се превърне във ваучер, който дамата може да използва, когато пожелае. Напишете на отделните части различни релаксиращи процедури и забавления- маникюр, разходка, кино, вечеря и пр. Съберете всички „ваучери“ в плика и го подарете. Със сигурност ще донесе щастие и очарование.
7. Декорирана кутия за бижута

- Истината е, че колкото и бижута да имаш, без значение 2 или 200, никога, ама никога нямаш подходящо място за тях. Затова какво по-прекрасно от нова кутия за бижута. Можете да разгледате урока, в който детайлно сме показали как сами да декорирате красива кутия за бижута в стил, който би бил подходящ за всеки дом.