0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

5+ идеи за празнични аранжировки на абитуриентски бал

Абитуриентският бал е вълнуващо събитие, оставящо спомен за цял живот. Предварителната яснота в концепцията на тържеството е от изключителна важност за всяка агенция, която се заема с организирането на перфектното събитие. Трябва да бъдат избрани най-удачните цветове, материи, аксесоари и декоративни елементи, които ще оставят незабравим спомен във всеки празнуващ. Освен организацията на събитие като абитуриентски бал, към агенция се обръщат и хората, доволни от ползваната услуга, които имат нужда от оригинално решение в опаковането на подаръци. 

Ракхива е онлайн платформа, която предлага най-добрите пазарни цени на едро за закупуване на материали, необходими за украсата на тържествени събития като абитуриентски бал, рожден ден, сватба, кръщене и много други поводи. С нашия дългогодишен опит, днес подготвихме 5+ идеи за материали и техни комбинации.

Каквото и да си говорим, подаръкът е част от всеки празник и независимо от възрастта на получателя, винаги носи радост.
 
италиански луксозен целофан за опаковане Ако повода е в строго официален тон, заложете за основа на опаковката италиански луксозен целофан, двустранен целофан за опаковане или италианска хартия лукс. Когато подаръка е опакован, може да преминете към неговата финална аранжировка, избирайки панделка, чиято текстура подхожда на избраната подаръчна обвивка. Интересна идея е и съчетаването на по-широка панделка от сатен с по-тънка от сатен лукс. Може да разчупите стила като използвате дантела, релефен сатен, а защо не и панделка от лен?
Тишу за опаковане на подаръци Ако обстановката на събитието е по-лежерна изберете по-семпло опаковане, като направите избор между крафт хартия, креп или целофан. Техният вид може да е изчистен или цветен – зависи какъв ефект искате да постигнете. И тук важи правилото за панделката, че тя трябва да подхожда на подаръчната обвивка. Заложете на панделка от органза, хартиена панделка, дърпаща се панделка, готови панделки или цветарски панделки, които да бъдат акцент или да са декорирани пищно, придавайки тежест.
силиконови или хартиени рози Независимо от стила на празника, винаги е добра идея да добавите елементи, с които да украсите допълнително всеки подарък – силиконови или хартиени рози, перли полусфери за залепяне, интересни копчета. Въображението и вдъхновението могат да бъдат неизчерпаеми – не ги ограничавайте.
Материали за декорация Важният момент на тържествено събитие, каквото е абитуриентския бал, е украсата, както и цветовата гама, в която ще бъде тя. Декоративните елементи също са интересни акценти, за това не бива да бъдат пренебрегвани.
Декорация в лилаво Но първо да ви разкажем за цветовете! Ако събитието ще бъде щуро парти, то избора на ярки цветове ще внесе допълнително настроение. Лилавата и синята гами са подходящи за спокойно и лежерно събиране, а пастелните тонове внасят елегантност на всяко събитие.
Сатенът е универсален материал за декорация Независимо от цветовите гами, може да използвате изключително голямо разнообразие от материи и текстури за украса. Сатенът е универсален материал за декорация, като избран на ролка, може да бъде използван, както за празничните маси, така и за украса на столовете. 

Панделки от сатен могат да са завършващ декор детайл, украсявайки прибори или нежни 3D картички. Тюлът също е основен празничен компонент, като неговата текстура е определяща – кристален, сватбен или италиански. Каквото и да изберете, като последни щрихи  може да използвате перли, кристални мъниста, шишенца с различен размер с поставени вътре мини рози или нежни калии.
Натурален стил Ако вашите клиенти са почитатели на натуралния стил – създайте вълшебна рустик или шаби шик украса с естествени материали, като зебло на ролка или зебло с дантела, текстилна хартия в пастелни тонове, канап, панделки зебло и натурална рафия. Завършете с малки кутийки с подаръчета за всеки гост, а за декоративни елементи включете копчета, нежни калинки, перли или декорация с мъниста.

Убедени сме, че всяка професионално създадена декорация ще донесе радост и незабравими емоции на вашите клиенти. А ние, от Ракхива, сме винаги насреща, за да ви помогнем в избора на правилните елементи за мечтаната украса.